Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til sommeren med CryoCare: Hjælper på vægttab, appelsinhud og smerter

Af Freja Dumont

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og badetøjet skal forhåbentligt luftes hele sommeren.

Kunne du godt tænke dig at stå lidt skarpere til badesæsonen, har vi et godt tip til, hvordan du kan sætte skub i processen. Nemlig ved hjælp af cryoterapi.

Behandlingen hjælper nemlig blandt på vægttab, migræne, ledsmerter, gigt, og bedre søvn – helt uden bivirkninger eller risici.

Få frosset smerter og fedt væk

Og hvad er så Cryoterapi, tænker du måske? Behandlingen går ganske enkelt ud på, at du i tre minutter står i en kabine, som køles ned til  meget høje minusgrader.

Og ja, vi kan hilse at sige at det ér koldt. Men resultaterne og de mange fordele for både helbred, krop og sind gør det værd at udsætte sig selv for de høje minusgrader.

CryoCare åbnede i november i Aarhus, og her kan du prøve cryo-terapi, som allerede har fanget mange danskere.

Vi besøgte CryoCare for at afprøve cryo-terapi. Og vi forstår godt nu, hvorfor mange stiller sig ind i den iskolde kabine gang på gang.

Naturlig lykkefølelse

Det kan naturligvis diskuteres, hvor rart det lyder at stå i en frysende kold kabine i hele tre minutter – også selvom man har hørt om de mange fordele inden da.

Derfor var det også med sommerfugle i maven, at vi første gang stillede os ind i kabinen iført varme sokker, luffer, pandebånd – og minimalt med tøj på.

Målet er nemlig at udsætte mest mulig bar hud for kulden for at opnå den størst mulige effekt.

Det var til gengæld betryggende, at vi blev talt igennem hele processen af det venlige og kompetente personale, som stod på den anden side af glasset under hele behandlingen.

Bliv klar til sommeren med CryoCare: Hjælper på vægttab, appelsinhud og smerter

Man kan både prøve cryo-terapi alene eller med en ledsager. Vi valgte sidste mulighed, og stod derfor to inde i kabinen. Det gjorde det hele lidt sjovere, og vi kunne hoppe og grine os igennem den ekstreme kulde.

Men – det er bestemt heller ikke kedeligt at være alene inde i boksen. For hos CryoCare gør de det til en leg med musik i varmepandebåndene, og du har mulighed for selv at vælge, hvad du gerne vil høre.

Da vi efter tre minutter trådte ud af kammeret, var det som at blive ramt af en naturlig lykkefølelse, og man kunne tydeligt mærke, hvordan adrenalinen pumpede rundt i kroppen.

Behandlingen påvirker alle forskelligt – og hvor en af os oplevede fornyet energi havde den anden lyst til at snuppe en lille lur bagefter.

Vi var dog begge enige om, at vi havde en skøn fornemmelse i kroppen efter det kolde gys.

Bliv klar til sommeren med CryoCare: Hjælper på vægttab, appelsinhud og smerter

Under behandlingen trækker blodkarrene i hudens yderste lag sig sammen, og efter behandlingen sker det modsatte.

Først iltes blodet, og derefter strømmer det frisk iltede blod med helende enzymer og næringsstoffer tilbage ud i kroppen – på den måde øges kroppens kollagenproduktion og hudens opstrammes.

Ydermere blive affaldsstoffer skyllet ud via lymfesystemet, hvilket kan reducere forekomst af cellulite (appelsinhud).

Forbrænder op til 600 kalorier på 3 minutter  

Er du på udkig efter en effektiv metode til at booste dit vægttab, så kan cryoterapi også hjælpe dig.

Cryoterapi hæver nemlig kroppens metaboliske hastighed, og efter behandlingen bruger kroppen en stor mængde energi på at genvinde en normal kropstemperatur.

Studier har faktisk påvist, at kroppen forbrænder op til 600 kalorier efter behandlingen, hvilket svarer til forbrændingen ved en løbetur på 45 minutter.

Bedre og dybere søvn

Det anbefales, at man i hvertfald prøver cryoterapi fire gange, før man mærker de større forbedringer. Derfor valgte vi også introforløbet, der inkluderer 4 x cryobehandling.

Efter 2. behandling begyndte vi allerede at mærke en forandring i vores nattesøvn, som var meget mere tung og uforstyrret end normalt.

Den kolde temperatur får nemlig også kroppen til at øge produktionen af hormonet ‘norepinephrine’, der påvirker din søvncyklus og aktiverer din REM søvn.

En af os mærkede også en markant forbedring i en gammel skulderskade, og efter fire cryo-behandlinger var skulderen meget mindre øm end hidtil.

Kulden er nemlig også med til at modvirke inflammation, mindske led-og kropssmerter og fremskynde heling af beskadiget væv og ømme led.

Så det er altså også ideelt for sportsfolk eller andre, der døjer med for eksempel gigt.

Vil du også gerne prøve en behandling, så har du lige nu som ny kunde mulighed for at booke et introforløb, hvor du sparer 50% på 4 behandlinger. Book lige her.

Bliv klar til sommeren med CryoCare: Hjælper på vægttab, appelsinhud og smerter

Hvad: CryoCare
Hvor: Søndergade 64, 1. tv., 8000 Aarhus C
Hvornår: Alle tidspunkter på dagen
Hvor meget: 1 behandling for 400 kr. og 10-turs klippekort for 2.500 kr. (for alle over 16 år)
Hvordan: Læs mere og book her

Konkurrence

Deltag i konkurrencen på Facebook og vær med i lodtrækningen om et 10-turs klippekort til CryoCare til en værdi af 2.500 kr.

Vi trækker den heldige vinder onsdag d. 29. juni 2022 og annoncerer vedkommende på Facebook.

Del artikel

Andre læser også