ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Domino’s vil genrejse sig: Åbner ny restaurant i Aarhus

Den kendte pizzakæde åbner med nye ejere efter konkurs

 

Det gik ikke specielt godt tidligere. Den amerikanske pizzakæde Domino’s væltede sig i kritik, dårlige anmeldelser og sure smileys. For halvandet år siden gik det danske selskab så konkurs, og restauranterne – blandt andet afdelingen ved rutebilstationen i Aarhus – lukkede.

 

Men nu er den kendte kæde i gang med en genopstandelse i Danmark.

 

Domino’s Pizza i Danmark er blevet overtaget af det australske Domino’s Pizza Enterprises, som har åbnet 14 restauranter i landet.

 

Den 14. ligger i på Ringvejen i Viby ved siden af McDonalds og er netop åbnet, fortæller pizzakæden i en pressemeddelelse.

 

“Aarhus er en fantastisk by, hvor vi ser et stort potentiale for vores Domino’s. Vi ser frem til at genetablere vores butikker i Århus – og genetablere tilliden til vores produkt. En tillid, der har lidt et knæk under det gamle setup i Danmark. Vi elsker pizza, sætter en ære i alt, hvad vi gør, og vi glæder os til at vise Aarhus og hele Danmark, hvor fantastisk Domino’s i virkeligheden kan være,” siger Kellie Taylor, Country Manager i Danmark.

 

Hun afslører samtidig, at kæden har planer om at åbne endnu en restaurant i Aarhus meget snart.

 

Derfor søger Domino’s i øjeblikket bude og bagere

 

Fakta

Domino’s Pizza Enterprises driver i forvejen 2.600 pizzarestauranter over hele verden. De driver i dag Domino’s i Australien, New Zealand, Japan, Belgien, Frankrig, Luxemburg, Tyskland, Holland – og nu også Danmark. Kellie Taylor, der skal stå for genrejsningen af Domino’s i Danmark, har været i Domino’s Pizza Enterprises i 27 år – blandt andet i Holland og Tyskland.

 

Del artikel