ANNONCE
Aarhus City Halvmarathon 2021 er aflyst
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu en aflysning: Aarhus City Halvmarathon bliver ikke til noget i år

Af Freja Dumont

Endnu en skuffende nyhed melder sig i dag. BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon har nemlig på bagrund af regeringens udmeldinger i dag måtte aflyse årets halvmarathon.

Aarhus Motion, som er arrangørerne bag løbet,  skriver på deres hjemmeside, at de løbende har haft en dialog med forskellige forbund, og de havde udfærdiget et gennemarbejdet oplæg på, hvordan de kunne afholde BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon i en coronavenlig version med fokus på coronapas, opdelte områder og en masse andre initiativer.

Men de nye retningslinjer for større arrangementer tillader dog kun et begrænset antal på 3000 deltagere, som skal inddeles i startgrupper på 150 personer. Med et aktuelt deltagerantal på 7600 tilmeldte, vil det derfor betyde, at der skal afholdes halvmarathon i over 16 timer.

Aarhus Motion meddeler ydermere, at de naturligvis accepterer regeringens beslutning, men at de er knuste over hele situationen med Covid-19, og derfor ikke ser nogen anden mulighed end at aflyse BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon i 2021.

Tror på et halvmarathon næste år

Aarhus City Halvmarathon er blevet afholdt i 8 år og mere end 90.000 løbere har begivet sig rundt på de 21,097 km gennem årene. Arrangørerne håber og tror på, at de kan afholde et halvmarathon i Aarhus’ gader i 2022, som vi kender det allerbedst;

Et løb, hvor du bæres igennem af underholdning i særklasse, løbende sightseeing og en fantastisk opbakning fra byens borgere.

Arrangørerne håber, at de tilmeldte vil vise deres støtte og flytte deres ordre til den 12. juni 2022, så du kan være med til denne helt specielle dag. Samtidig støtter du også de Østjyske idrætsforeninger, som Aarhus Motion hvert år donerer midler til.

Tilmeldtes muligheder nu

Efter aflysningen i dag, har de tilmeldte en række muligheder for, hvad de nu vil gøre med deres billet.

Du kan enten flytte din ordre til 2022 for at støtte op om løbet. Arrangørerne fortæller, at det vil gøre en betydelig forskel.

Du kan også donere dit startgebyr til Aarhus Motion, og til sidst kan du få din tilmelding tilbagebetalt (ekskl. adm. omkostninger 10 kr.)

OBS. Har du betalt med et gavekort, får du tilbagebetalt dine penge til gavekortet.

Efter d. 1. juni er det ikke længere muligt at vælge tilbagebetaling af din ordre. Alle deltagere vil få direkte besked via mail.

Del artikel