ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu en rute: EasyJet øger sit engagement i Aarhus Airport

Af Line Ingwar Karlsen

Sammen med easyJet går Aarhus Airport nu i luften med endnu en rute mellem Østjylland og den britiske hovedstad, London. Dermed styrker lavprisselskabet sin tilstedeværelse i østjydernes nærlufthavn. 

 

Aarhus Airport forstærker nu kapaciteten til og fra London med endnu en rute til den populære britiske hovedstand – denne gang til lufthavnen Gatwick. Ruteåbningen bliver den anden i samarbejde med lavprisflyselskabet easyJet, der i september debuterede i den østjyske lufthavn med ruteåbningen til Berlin.

 

Med to ugentlige flyvninger til Gatwick imødekommer Aarhus Airport en stigende efterspørgsel fra erhvervslivet og rejser et alternativ de eksisterende flyvninger til London med Ryanair. Udover større kapacitet på en eftertragtet rute, har intensiveringen af easyJets tilstedeværelse i den østjyske lufthavn også stor symbolsk værdi, mener lufthavnsdirektør, Peter Høgsberg:

 

”Da easyJet ønskede at træde ind på det vestdanske marked og skulle udpege det største markedspotentiale, faldt valget på Aarhus, som blev selskabets første og eneste vestdanske destination. Valget siger meget om den udvikling, som både byen og lufthavnen gennemgår, og jeg tør godt sige, at easyJets beslutning kommer til at lette vores arbejde med andre flyselskaber fremover,” siger han.

 

På to år er rutenettet i Aarhus Airport mere end fordoblet. I 2016 kunne østjyderne hoppe på direkte fly til 9 forskellige destinationer i verden. Det tal hedder dags dato 24 og står til at stige yderligere.    

Endnu en rute: EasyJet øger sit engagement i Aarhus Airport 

”Flere og flere selskaber har fået øjnene op for potentialet i Aarhus, og opmærksomheden gør det muligt at øge adgangen til og fra Østjylland til gavn for østjyderne og turismen i og omkring Aarhus. Sammen med easyJet styrker vi eksempelvis en vigtig forbindelse til to af de primære markeder for turismen til Østjylland, nemlig Tyskland og Storbritannien,” siger lufthavnsdirektør, Peter Høgsberg.

 

Ruten til Gatwick i det sydlige London går i luften den 2. november, og ruteåbningen markeres på traditionel vis med snorklipning og vandportal på landingsbanen.

Del artikel