Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ingen forudbetalt leje: Flyt ind i nyopførte rækkehuse i grønne omgivelser nær Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm

Nu har du chancen for at slå dig ned i et grønt område i rivende udvikling – kun 13 kilometer fra Smilets by

Søgaardsvangen i hyggelige Spørring er der nemlig fuld gang i udlejningen af områdets helt nye arkitekttegnede rækkehuse, hvor de første lejere lige er rykket ind.

Her kan du bo i grønne omgivelser med udsigt til den smukkeste natur, mens en kort køretur på bare 15 minutter bringer dig ind til Aarhus og det summende byliv.

Uhørt lav indflytningspris

De nye rækkehuse ligger i et skønt kvarter i 8380 Trige og er en del af Søgaardshusene, hvor langt de fleste af i alt 129 boliger er lejet ud.

Men du kan heldigvis stadig nå at blive en del af det nye boligområde.

Det kan du forvente af byen:
Spørring er en lille hyggelig by, der ligger midt i det vilde, jyske istidslandskab. Det betyder, at du er omgivet af alle former for natur – marker, bakker, sø, park og skov – blot få hundrede meter fra din hoveddør.

Og modsat mange andre steder får du her en natur med ’både-og’. For Spørring Folkeskov forener det hele, så du både kan gå afsted i skoven, igennem parken, langs med marken og ved å og sø på én og samme gåtur.

De største naturoplevelser i området er Spørring Sø og det vilde fugleliv her, Kærlighedsstien langs ådalen og Folkeskoven ved den gamle grusgrav, der netop byder på sø og skov, vildnis, shelter, bålplads, madpakkehus, hundeskov og udsigt til græssende dyr.

Byen byder samtidig på foreningsliv og fælleshus, byfest, Sankt Hans ved søen og juletræsfest. Et integreret børnehus med vuggestue og børnehave til de små; en populær ungdomsklub til de unge, hvor de selv er med til at bestemme tingene og planlægge aktiviteterne. Alt sammen omgivet af natur, grønne stier og marker.

Og så er her kun 2 km til motorvejen, 5 km til indkøb og skole og 13 km til Aarhus.

På Søgaardsvangen er der kun 6 ledige boliger tilbage.

Fælles for dem alle er, at de rummer 109 kvadratmeter, at huslejen lyder på 9.995 kroner om måneden – og at indflytningsprisen er helt uhørt lav.

Det koster nemlig kun én måneds husleje i depositum og 0 kroner i forudbetalt leje at flytte ind i de arkitekttegnede rækkehuse.

Ingen forudbetalt leje: Flyt ind i nyopførte rækkehuse i grønne omgivelser nær Aarhus

Der er stor interesse for boligerne, så det er en god idé at booke en personlig fremvisning på Søgaardsvangen snarest, hvis du er interesseret – det kan gøres lige her

Se nærmere på de ledige boliger

Med et areal på 109 kvadratmeter er de nye rækkehuse perfekte til dig, der ønsker mere plads og luft, men samtidig gerne vil bo tæt på byen.

På de to plan, husene strækker sig over, er der 4,5-værelser, som alle har en lys og let indretning.

Rækkehusene på Søgaardsvangen:

  • 4,5 værelser fordelt på 2 plan (fra 103 til 109 kvm.)
  • Egen, privat terrasse i direkte forlængelse af køkken og stue
  • Entré med plads til sko og overtøj
  • Køkkenalrum i åben forbindelse til stuen
  • Et stilfuldt nordisk HTH-køkken med hvide, grebsfrie låger og slidstærk bordplade
  • Vaskesøjle, indbygget ovn, kogeplader, køl/fryseskab og opvaskemaskine fra Electrolux
  • Aflåst skur med masser af opbevaringsplads
  • Stemningsfulde panoramavinduer i stueplan – og panoramavinduer med ovenlys, der kan åbnes på 1. sal
  • Tre rummelige værelser og en stor repos på 1. sal – perfekt til hjemmekontoret eller en ekstra stue

Soegaardshusene.dk kan du klikke dig ind på hver enkelt bolig, se plantegninger i 3D og prøve den interaktive grafik, der viser sol- og skyggeforhold ved husene i løbet af alle fire årstider.

Ingen forudbetalt leje: Flyt ind i nyopførte rækkehuse i grønne omgivelser nær Aarhus

God plads og panoramavinduer

I husets stueplan bliver du budt velkommen af en rummelig entré med god plads til overtøj og sko, mens det store køkken-alrum forener spiseplads, køkken og stue i ét og samme rum.

På det lækre badeværelse er der vaskesøjle, væghængt toilet og brusekabine, ligesom der er etableret praktisk og stilren opbevaring, så du nemt kan gemme alle dine toiletsager af vejen.

Bevæger du dig op ad trappen til førstesalen, møder du en stor og møblerbar repos.

Herfra er der adgang til tre rummelige værelser, der gør boligen velegnet både til den lille familie, par i alle aldre eller til dig, der bare gerne vil have mere plads.

Alle værelserne har panoramavinduer med ovenlys, der kan åbnes, og som giver et indbydende lysindfald og et smukt kig ud.

De arkitekttegnede rækkehuse ligger omgivet af alle former for natur, så det er et smukt syn, der åbenbarer sig bag panoramavinduerne.

Ingen forudbetalt leje: Flyt ind i nyopførte rækkehuse i grønne omgivelser nær Aarhus

Nogle af lejeboligerne står klar allerede nu, så du skal ikke vente for længe, hvis du er interesseret i at flytte ind i et af de smukke huse.

Book en personlig fremvisning her

Del artikel

Andre læser også