Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra Take That til Katy Perry: Coverband fyrer op for hits fra fire årtier

Af Freja Dumont
Foto: TENNIS
Foto: TENNIS

Hvornår har du sidst været til koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften?

Nu kan du snart opleve TENNIS på Fatter Eskil, som giver dig serveesserne indenfor de sidste fire årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene.

Altid garant for en festlig aften

TENNIS har i løbet af de sidste 10 år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet, og de over 6.000 fans på Facebook vidner om TENNIS’ popularitet.

Prominente venues som Train, Danmarks Smukkeste Festival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase her lagt græs til TENNIS’ koncerter.

Men også ved lukkede arrangementer for Zentropa, Novo Nordisk, Vestas, Grundfoss og mange mange flere har TENNIS servet sig direkte i hjerterne på et bredt publikum.

For TENNIS gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med. Derfor er TENNIS altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter.

TENNIS leverer et professionelt show, der kommer langt ud over scenekanten og skaber en publikumskontakt så håndgribelig, at du kan tage den gode stemning med dig hjem – hver gang!

Hvad: TENNIS på Fatter Eskil
Hvornår: Lørdag den 4. September. Dørene åbnes kl. 20:00, koncertstart ca kl. 22:00.

Del artikel

Andre læser også