Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frederiks Frugt & Grønt: Så får Frederiksbjerg sin egen grønt- og delikatessebutik

Af Jan L. Pedersen

Hvor er det skønt med endnu en specialbutik i Aarhus. De lokaler, som før husede Frokostspecialisten i Frederiks Allé, får snart nyt liv. Frokostspecialisten valgte at lukke over natten sidste efterår, og siden har lokalerne stået tomme. Men på tirsdag den 20. august klokken 10 sker der noget. Her åbner Frederiks Frugt & Grønt i den nyrenoverede butik i Frederiks Allé 105. 

 

Ikke kun frugt og grønt

Udvalget bliver i stor udstrækning det, kunderne vil have. Ejeren har 30 års erfaring fra branchen og kender alle de gode leverandører. Der bliver ud over frugt og grønt også et hav af delikatesser. Ikke kun fra Danmark, men fra Asien, Mexico og Tyrkiet. Der bliver flere specielle varer, som ikke fås ret mange andre steder i Aarhus. Det kan nævnes, at der er mindst 15 forskellige slags oliven, som du kan købe i løs vægt.

 

Bland din egen salat

Noget af det, som Frederiks Frugt & Grønt har, er en salatbar af de store. Her bliver der mix-selv salater, haidari, feta, tapenader og 20 forskellige toppings, du kan vælge mellem. De kan alle købes hver for sig, men du kan også designe lige præcis den salat, du vil have. 

Frederiks Frugt & Grønt: Så får Frederiksbjerg sin egen grønt- og delikatessebutik

Der kommer også et pænt stort udvalg af juicer. Ikke kun danske, men fra hele verden, og ifølge ejeren kan en del af de importerede frugt- og grøntsagsjuicer kun fås hos Frederiks Frugt & Grønt i Aarhus.

 

Frederiks Frugt & Grønt

Frederiks Allé 105

8000 Aarhus C

 

Åbningstider

Fra 10 til 19 alle hverdage

Lørdag og søndag 10 til 17

 

Del artikel

Andre læser også