ANNONCE
AGF inviterer byens studerende til gratis fodbold på Ceres Park
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis fodbold og øl: AGF inviterer byens studerende på Ceres Park

Af Freja Dumont
Aarhus, Denmark - September 12:  3F Superliga kampen mellem AGF og Vejle Boldklub på Ceres Park, September 12, 2021 i Aarhus, Denmark. (Photo by Allan Hogholm)
Aarhus, Denmark - September 12: 3F Superliga kampen mellem AGF og Vejle Boldklub på Ceres Park, September 12, 2021 i Aarhus, Denmark. (Photo by Allan Hogholm)

På søndag inviterer AGF Aarhus’ studerende på Ceres Park, når AGF spiller hjemme mod Viborg.

Det sker til arrangementet “Studiernes Tribunefest”, som er et relativt nyt arrangement i AGF, og som første gang blev afholdt i 2019, men som siden har ligget stille på grund af Corona-restriktioner.

Nu vender Studiernes Tribunefest heldigvis tilbage, og på søndag den 20. marts åbner AGF kl. 12 et eksklusivt pre-match område til de studerende.

Gratis fodbold og øl: AGF inviterer byens studerende på Ceres Park
Aarhus, Denmark – September 12: 3F Superliga kampen mellem AGF og Vejle Boldklub på Ceres Park, September 12, 2021 i Aarhus, Denmark. (Photo by Allan Hogholm)

Livemusik og gratis fadøl til de første 500 studerende

Eftermiddagen byder både på livemusik med JJ Paulo og DJ’ samt fadøl og mad til studievenlige priser, så det bliver en stor studiefest, som opvarmning til kampen.

Og hvis man kommer i god tid, giver AGF og Ceres en gratis fadøl til de første 500 studerende.

Det er gratis for de studerende at deltage i arrangementet, der afvikles i samarbejde med Studenterhus Aarhus.

Invitationen gælder for alle studerende i byen – så længe de har et studiekort og på forhånd melder sig til via AGF’s hjemmeside AGF.dk

“Efter et par års fravær er det vidunderligt, at vi igen kan invitere byens studerende til fodbold i Ceres Park. Det handler ikke kun om fodbold, men i lige så høj grad om, at give de studerende en god eftermiddag i Kongelunden og en mulighed for at være sammen på tværs af uddannelse og baggrund.

Så vi glæder os meget til at se forhåbentlig mange unge glade ansigter på søndag,” siger Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena.

Hvad: AGF spiller mod Viborg FF
Hvor: Ceres Park
Hvornår: Søndag den 20. marts kl. 12. Kampen fløjtes i gang kl. 14.30

Del artikel