Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grundlovsdag: Far er den bedste i verden

Grundlovsdag onsdag den 5. juni er ikke bare dagen, da danskerne skal sammensætte Folketinget igen for første gang i knap fire år. Det er også Fars Dag.

 

Og det skorter ikke på gode tilbud til manden, der ofte har alt – og ikke ønsker sig noget. Andet end lidt opmærksomhed, måske.

 

Gaveforslag på stribe

Ikke desto mindre står forslagene i kø, f.eks. i Silvan, hvor man reklamerer med gode priser på 20 forskellige varer, som Far ikke anede, at han ønskede sig.

 

Det kunne være en Bosch skruemaskine til knap 1.000 kr., en laserafstandsmåler til 300 kr., et alarmsystem til hjemmet – sat ned til 400 kr. – eller noget så hyggeligt som en hængekøje til 299 kr.

 

Der er også tilbud på gadgets som en oversvømmelsessensor, en vibrationssensor, og en sirenesensor, der sender besked videre fra f.eks. en røgalarm.

 

Hængekøje og robotstøvsuger

Hvis Far alligevel skal have en hængekøje, er der mulighed for at supplere med en robotstøvsuger, iRobot Roomba 615, til 1.999 kr. Den skal blot aktiveres for at støvsuge gulvet og returnerer selv til sin ladestation.

 

Smag på gin

Anderledes og mindre tekniske tilbud til Fars Dag finder man f.eks. hos medlemsklubben Smageklubben. Her er der gode tilbud på smageæsker med fire forskellige varianter inden for spiritus.

 

Gin & Tonic har altid været populært, og gin som sådan er populær for tiden. Smageklubben tilbyder bl.a. “Ginkassen #1” med fire forskellige varianter til 399 kr. Smagekassen findes også i en pink version.

 

Dansk gin udvalgt af en kender

“Ginkassen #1” indeholder fire forskellige udgaver af håndlavet dansk gin, hver a 100 ml. Kassen kan suppleres med tilhørende tonic, og det hele er udvalgt i tæt samarbejde med connaisseuren Rico Jørgensen, kendt for vinkortet på Malling Kro.

 

Skal der suppleres op, kan man hos Smageklubben også finde en limegrøn citruspresser til 60 kr. Eller man kan fortsætte i sortimentet og prøve et udvalg af rom, “Romkassen #1” – også udvalgt af Rico Jørgensen.

 

Smageklubben sender gerne varer med GLS. Det kan anbefales at kontakte firmaet i Viby J., enten pr. telefon eller mail.

 

Husk i øvrigt, at langt de fleste butikker holder lukket i morgen, onsdag – grundlovsdag. Til gengæld er valgstederne åbne.

 

Smageklubben

Gunnar Clausens Vej 68
8260 Viby J
www.smageklubben.dk
Tel. 23 93 30 01

Mail: info@smageklubben.dk

 

 

Silvan

Daugbjergvej 18
8000 Aarhus C
www.silvan.dk
Tel. 27 87 80 94
Mail: kundeservice@silvan.dk

Silvan har også afdelinger i Skejby og Tilst