Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guldmedalje: Slagter-Rigets mønsterelev har mere talent end de fleste

Af Line Ingwar Karlsen

Det gamle slagterhåndværk er på retur. Og dog. Der er stadigvæk håndværks- slagtere tilbage, men antallet er faldet drastisk, efter de håbløse supermarkeder faldbyder deres gaspakkede industriprodukter. En af de håndværksslagtere, som sætter en ære i at uddanne unge i faget, er Slagter-Riget i Aarhus.

 

Susanne har et mål

Mark Vokstrup Purkær og Bjarke Jensen, ejerne af Slagter-Riget, er yderst tilfredse med deres elev, eller tidligere elev. Susanne Poulsen er jo udlært nu. Der er stor respekt fra både Bjarke og jeg, fortæller Mark. At vi har været med til at uddanne en elev, som får guld, er stort. Susanne Poulsen var den eneste, der fik guld. Ikke engang eleverne fra den hæderkronede Slagter Munch i Skagen kunne følge med her. Det er godt gået.

Guldmedalje: Slagter-Rigets mønsterelev har mere talent end de fleste

Uddannelsen til butiksslagter er for Susannes vedkommende foregået i Aalborg, da niveauet på uddannelsen i Aarhus ganske enkelt ikke er højt nok, fortælle Mark. Det er i øvrigt første gang, der gives en guldmedalje til en slagterelev på den tekniske skole i Aalborg.  

Susanne Poulsen fortsætter med at arbejde hos Slagter-Riget

 

Del artikel

Andre læser også