ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genial duo: Her er værtsparret til Kapsejladsen 2022

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Kapsejladsen - Kampen om Det Gyldne Bækken
Foto: Kapsejladsen - Kampen om Det Gyldne Bækken

Vi skal helt tilbage til 2019 for at finde seneste “rigtige” udgave af Kapsejladsen med kæmpe publikum og fest i Uniparken.

Men i år vender den traditionsrige begivenhed stærkt tilbage, og det bliver med en gennemført genial og hysterisk sjov duo i spidsen.

Melvin Kakooza og Martin Johannes Larsen er nemlig i en video blevet præsenteret som værtsparret, der skal styre slagets gang til Kapsejladsen 2022.

“Vi glæder os sindssygt meget til at være jeres værter til dette års Kapsejlads,” lyder det fra Melvin Kakooza i videoen, inden Martin Johannes Larsen tager over:

“Vi har jo begge to været der, Melvin, og vi ved, hvordan det er. Det bliver en kæmpe fest. Husk nu at lægge jer i kø!”

Genial duo: Her er værtsparret til Kapsejladsen 2022
Melvin Kakooza ved sidste års Gaffa-Prisen.

De to værter behøver vel nærmest ingen nærmere introduktion, men så alligevel:

Melvin Kakooza læste til lærer på VIA i Aarhus, inden han i 2017 vandt DM i stand-up, og siden har karrieren taget fart. Du har nok set ham i ‘Stormester’, ‘Helt sort’, ‘Hesten og gæsten’, som vært på Zulu Awards 2022 eller for nylig i ‘Melvin Kakooza Show’.

Martin Johannes Larsen brød igennem på P3 og DR3’s satireredaktion med bl.a. karakteren ‘Magic Mrtin’ og senere sketchshowet ‘Wellington Special’.

Sidste sommer stod han sammen med Mads Bo Iversen fra bandet Phlake bag ‘Lidt til lægterne’, der bød på en række populære EM-slagsange, og i sensommeren rejser han landet rundt med et spritnyt show sammen med sin partner in crime Rasmus Wallbridge.

Kapsejlads - Aarhus Update

Kapsejladsen, der normalt overværes af godt 30.000 feststemte studerende i Uniparken, bliver i år afholdt fredag d. 29. april.

Der er tradition for, at rigtig mange studerende allerede tidligt om morgenen indtager parken for at få de bedste pladser og dermed mulighed for at se kampen om det gyldne bækken fra nærmeste hold.

Dagens officielle program starter kl. 13 med taler fra borgmester Jacob Bundsgaard og rektor Brian Bech Nielsen, inden værterne Melvin Kakooza og Martin Johannes Larsen tager over.

Så overvej at sætte vækkeuret, husk proviant og godt humør, og så ses vi ellers til et brag af en Kapsejlads – den første i flere år.

Læs mere om Kapsejladsen her på Facebook

Hvad: Kapsejladsen 2022
Hvor: Uniparken
Hvornår: Fredag d. 29. april

Del artikel

Andre læser også