Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Folkene bag Distortion: Bringer ny festival til Aarhus

Af Freja Dumont

Hvis du elsker den elektroniske musikscene, så kommer der her en god nyhed.

En helt ny elektronisk festival med internationalt udsyn fødes nemlig i Aarhus.

Navnet er Kaleido og den nye festival bringer elektronisk storbyenergi ind i hjertet af Aarhus d. 21. og 22. juni 2024, skriver Aarhus Volume i en pressemeddelelse.

Aarhus Volume har slået sig sammen med NusNus, folkene bag succesfulde arrangementer såsom Distortion og Karrusel Festival, om at skabe en elektronisk festival i en kaliber, der vil sætte Aarhus på det elektroniske landkort.

Efterspørgsel på elektronisk musik

Elektroniske musikarrangementer kan noget helt særligt, og Kaleido er ingen undtagelse.

“Kaleido henviser til et univers af spejle, forvrængning, transformation og magi, hvor det, som sker på dansegulvet, er lige så vigtigt som det, der sker på scenen.

Kaleido bringer alt det bedste fra storbyen til Aarhus og præsenterer et gennemført set-up,” siger Thomas Fleurquin fra NusNus i pressemeddelelsen.

Fordi festivalen udelukkende fokuserer på elektroniske genrer, er alting afstemt til en unik helhedsoplevelse hvor scenografi, lys og lyd er tilpasset genren og tilsammen skaber en festival, der ikke før er set i Aarhus, eller Jylland for den sags skyld – og det er der efterspørgsel på.

Om arrangørerne

Aarhus Volume står bag spillestedet Volume Village og arrangerer desuden gadefester, festivaler og koncerter i Aarhus.

NusNus er medskabere på succeser som Distortion, spillestedet Hangaren og Karrusel Festival. De to arrangører slår nu lokalt kendskab og elektronisk ekspertise sammen omkring den tilbagevendende to-dages festival.

Festivalen har indgået et længerevarende partnerskab med Royal Unibrew, med Rockstar Energy som hovedpartner. Med dette sikres, at Kaleido lover en oplevelse, som rækker ud over hvad Aarhus nogensinde før har set.

I Aarhus Volume har man de seneste år oplevet et spirende vækstlag indenfor genren og en øget interesse for elektronisk musik. Albert F. Helmig, leder af Aarhus Volume, siger:

“Vi ser det som helt naturligt, at lave denne satsning nu og bringe et arrangement af denne kaliber til byen som en fast årlig begivenhed.”

Kaleido finder sted på området omkring Volume Village under Ringgadebroen i Aarhus og program samt billetsalg bliver offentliggjort i den kommende tid.

Man kan følge med på Kaleidofest.dk og melde sig til nyhedsbrevet, så bliver man den første, der får besked.

Del artikel

Andre læser også