Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway i top: Kendt sandwichkædes salatbar hitter i Aarhus

Af Ane Johanne Damgaard

Foråret kommer snigende. Dagene bliver længere og lysere. Og vi går bare og venter på, hvornår vi igen kan købe take away med ned til vandet og køre lækre retter ned, mens vi får sol på kinderne.

Siden oktober 2022 har der på hjørnet af Mejlgade og Nørreport ligget et takeaway-sted, der passer helt perfekt til netop det formål – at tage med sig på udflugt eller snuppe hurtigt med sig i frokostpausen.

Som et af de eneste steder i Aarhus tilbyder de nemlig en bland-selv salatbar med alt, hvad hjertet begærer af råvarer, der kan stille både kræsne og mere eksperimenterende smagsløg tilfredse.

Og derfor er det selvfølgelig også netop den, der hitter allermest blandt aarhusianerne.

Skifter efter sæson

Ifølge Kristian Lykke Sommer, der sammen med sin svigermor og svigerinde, har åbnet K&C Sandwich på Mejlgade, har de flere stamkunder, der har bestilt deres salat lige siden de åbnede i 2022.

Det unikke ved den er, at du kan blande lige den salat, som du selv drømmer om. Salatbaren skifter efter sæson – dog med nogle bestemte basisråvarer, som er en del af det faste sortiment – såsom kylling, pastasalat og klassiske grøntsager, som enhver salatbar med respekt for sig selv, ikke kan undvære.

Ellers varierer det, om du kan finde stegte champignoner, fetablandinger, spidskålssalat, melon eller noget helt femte i salatbaren.

Som regel har de mere end 30 forskellige elementer, som du kan putte i din salat – blandt andet også flere lækre toppings såsom syltede hvidløg og rødløg, feta og oliven.

Og det, kan de se, er et kæmpe hit.

Udover deres populære salatbar har de også sandwiches, bagels, bowls og endda også varme thairetter til de lidt tungere måltider.

Takeaway i top: Kendt sandwichkædes salatbar hitter i Aarhus

Imødekommer studerende

Måske kender du konceptet fra Kylling & Co, der er K&C Sandwich’s storesøster?

Kristian Lykke Sommer var selv storforbruger af Kylling & Co’s første spisested, der ligger i Holstebro. Her var han også især tilhænger af salatbaren, som ham og hans venner ofte smuttede forbi i frokostpausen, mens de gik på gymnasiet.

Det unikke ved netop K&C Sandwich er, at Kristian Lykke Sommer og hans familie har fået lov til at skabe deres eget koncept, som passer til netop Aarhus.

Her har et stort fokus blandt andet været Aarhus’ mange studerende.

Takeaway i top: Kendt sandwichkædes salatbar hitter i Aarhus

“Det skal være ekstranemt at have med sig på farten. Og så vil vi gerne være et sundere og billigere alternativ til fast food. Vi kan mærke, at der er mange studerende, der besøger os netop af de grunde,” fortæller han.

Derfor tilbyder takeaway-stedet selvfølgelig også studierabat på 10 procent for at imødekomme de studerende.

Bestil til din næste fest

K&C Sandwich leverer mad til arrangementer. Her kan du blandt andet få leveret minisandwiches eller salater til forårets konfirmationer og sommerens havefester.

De tilbyder at lave sandwichpakker, hvor du får fire forskellige hapsere, så dig og dine gæster har mulighed for at smage lidt af hvert.

Derudover kan du få salatbar-oplevelsen med til din fest, hvor K&C Sandwich har udvalgt nogle af deres bedste sammensætninger til dig, som du kan vælge imellem.

Du kan se hele K&C Sandwich’s udvalg lige her.

Og ellers er der ikke andet for at svinge forbi Mejlgade 57 og smage dig igennem deres mange muligheder.

Del artikel

Andre læser også