Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kunst og Køkkentøj: 10 år i Aarhus fejres med underholdning og kaffe

Af Jan L. Pedersen

Kunst og Køkkentøj på Åboulevarden 41 i Aarhus vil sige Aarhus tak for 10 dejlige år og glæder sig til de næste 10 år. Det sker lørdag den 20. juni 2020, fra kl. 11 til 14, hvor de 10 år fejres med jubilæums-dejdelere, surdej og kaffe hos Kunst og Køkkentøj samt besøg af en række lokale fyrtårne inden for mad og drikke; bl.a. kigger Tobias Hamann, Kim Rosengren fra Bageskolen og Eventyrlig Coffee forbi.

Kunst og Køkkentøj: 10 år i Aarhus fejres med underholdning og kaffe

Stolte af deres butik

Den 21. maj 2010 åbnede Kunst og Køkkentøj i Aarhus, og har siden forsynet de mad- og bageglade aarhusianere med gastronomisk værktøj som gryder, pander, knive og bageudstyr. Alt sammen udvalgt efter funktion og praktisk anvendelse. Da de åbnede, var det ikke givet, at en dedikeret køkkentøjsbutik kunne klare skærene i Aarhus, men det er gået over al forventning.

På de ti år har den aarhusianske madscene været gennem en rivende udvikling, som de er stolte af at have været en del af. Når de har kunnet været det, er det ikke mindst på grund af utallige spændende samtaler, gode råd, venlige henvisninger, forespørgsler og til tider skideballer, som har holdt dem på tæerne. Alt i alt er de stolte af deres butik, men måske endnu mere af, at de er blevet en integreret del af købstaden.

Kunst og Køkkentøj: 10 år i Aarhus fejres med underholdning og kaffe

Program:

• Uddeling af en condibøtte med surdej samt en dejdeler til de første 100 kunder.

• Kim Rosengren fra Bageskolen i Skødstrup fortæller om surdej, og svarer på spørgsmål om denne symbiotiske kultur af mælkesyrebakterier og gærsvampe.

• Mød Tobias Hamann ved butikken, og få et godt råd om bagværk. Tobias deltog i Bagedysten i 2014, og har siden skrevet bøger og optrådt som tv-vært.

• Få en kop varm friskbrygget kaffe eller en kold iskaffe hos kaffecyklen fra Eventyrlig Coffee.

• Frank Høedt speedtegner kundernes livretter på postkort, som man kan tage med sig hjem.

 

Om Kunst og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj tilbyder al slags værktøj til madlavning, hvor der er lagt vægt på funktionalitet frem for design. Sortimentet henvender sig til alle, som kan lide at lave mad, såvel private som professionelle. Vi ser det som vores fornemste opgave at formidle det bedst mulige stykke værktøj til den enkelte opgave. Kunst og Køkkentøj har butikker i København (åbnet i 1988) og i Aarhus (åbnet i 2010) samt en stor og moderne webshop.

Del artikel

Andre læser også