ANNONCE
NorthSide 2018: Sådan kommer du i gang igen
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

NorthSide 2018: Sådan kommer du i gang igen

Blev festen lidt for vild i går, og er du ikke helt klar til endnu en dag på NorthSide med alt, hvad det indebærer? Her er et par tips til, hvordan du får kickstartet din festival.

 

Reperationsbajer

Et gammel råd er at tage en øl. En øl hjælper ved at den tager nogle af de giftstoffer, som opstår i leveren, når den nedbryder alkohol. Det er de giftstoffer, som er med til at give tømmermænd.

NorthSide 2018: Sådan kommer du i gang igen

Er du på pladsen, anbefaler vi, at du prøver en af specialøllene enten hos Jacobsen eller Fairbar.

 

Vodka og juice

Læskende, vitaminer, velsmag og frisk. Desuden er vodka den drink, der efter sigende giver færrest tømmermænd. Behøver vi sige mere?

Du finder Vodka Juice baren mellem indgangen og Outside.

 

Smoothie

Vil du starte let ud kan en smoothie give et vitaminkick. Kan du finde en med banan, vil din krop juble. Bananerne  indeholder nemlig et stof, som hjælper med at løfte humøret, og så kan du måske helt glemme du har tømmermænd.

Smoothies fås hos både Glad!, bag buen ved Tuborg Rå baren, og hos Smoothie-licious Bike, som findes på forskellige lokationer på pladsen. Her kan du selv træde i pedalerne og få rabat, hvis du enten brugte for mange penge i går, eller lige skal have kroppen i gang.

 

Mad

Der skal mad til for at komme i gang. Med tømmermænd kan udvalget af mad på Northside virke uoverskueligt. Vi hjælper her med at gøre valgte lidt lettere.

 

Æggeslice

Æg og bacon smager fantastisk, når man har tømmermænd. Her kan du få en æggeslice med bacon og purløg til bare 30 kroner. Hvis du samtidig har brug for lidt sødt, sælges der også Arme riddere.  Æggeslice findes i Outside

 

Pizza

Oles Gård laver gode pizzaer. De kan spises døgnet rundt, og der er fire varianter: Den med gris, Den med salami, Den med kalv og Den med uden kød. Alle er gode til at få saltbalancen på plads igen. Du finder de gode pizzaer ved siden af Gin Club.

 

Fritter skal der til

Pommes frittes er noget at det bedste med tømmermænd. De findes flere steder på pladsen. Vi vil dog anbefale Spiselaugets udgave. Perfekt sprøde og godt salte med lidt ramsløg. Kun 35 kroner for en omgang fritter med døp. Det bliver ikke meget bedre. Er du mere sulten, så tilsæt enten fisk eller en burger.  Spiselauget findes bag Tuborg Rå baren.

 

NorthSide 2018: Sådan kommer du i gang igen

Del artikel