Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny i Aarhus? – Se de gode tips her!

Af Redaktionen

Er du næsten lige flyttet til Aarhus og stadig føler dig ret ukendt i byen? Måske, er du flyttet til byen på grund af studie eller et job. Den gode nyhed er dog, at du har valgt dig en fantastisk by med masser af muligheder. Som studie by, er Aarhus rigtig god, og er faktisk rated som ikke mindre end den allerbedste af slagsen i Danmark. Det betyder enormt meget, og er baseret på flere parametre. Så er du kommet til Smilets By på grund af studie, så kan du forvente at studiemiljøet og mulighederne er rigtig gode. Læs med her.

 

1. En ny start kan være kaotisk

Når man flyttet til en ny by, hvor man måske ikke kender nogle eller få, så kan det hele godt virke noget skræmmende. Man kender måske heller ikke så meget til byen i sig selv, og det tager tid at falde til. Måske, er der stadig flytterod omkring én og man kan hverken finde det ene eller det andet. Men det er helt okay, for al begyndelse er svær. Man kan dog gøre nogle ting lettere for sig selv i hverdagen, hvis man har behov for det. For eksempel få leveret måltidskasser lige til døren, hvis man vil gøre det let for sig selv. Du kan læse mere om måltidskasser på sundaftensmad.dk.

 

2. Skab et netværk

Det kan være tricky at springe ud i at finde et nyt netværk når man er ny et sted. Skal man starte på studie, så er det naturligt at man hurtigt falder i snak med nye mennesker. Er det et job man er flyttet til byen for, så er det selvfølgelig også normalt, at ens kollegaer bliver en del af ens netværk. Men udenfor studiet og arbejdet, så kan det godt være man er nødt til at gøre en ekstra indsats. Derfor, kan det være en idé at starte til noget, hvor man kan møde andre mennesker. Måske, er der også nogle grupper på de sociale medier, som man kan blive en del af i forhold til at møde andre mennesker.

 

3. Tag ud og oplev alt hvad Smilets By har at byde på

Du er heldigvis flyttet til en by, hvor der er masser af give sig til. Både i forhold til kulturen, men også de mange seværdigheder samt den generelle charme man finder i byen i sig selv. For eksempel er ARoS, altid en god idé. Dette museum kan man sagtens besøge flere gange, når man har lyst til at få en på opleveren. Den Gamle By, er selvfølgelig også et must når man er flyttet til byen. Er man til

Del artikel

Andre læser også