Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt til weekenden: Sommerligt vejr rammer Aarhus

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Getty Images.
Foto: Getty Images.

Et svagt højtryk bevæger sig ind over Danmark vestfra, det giver i weekenden sommerligt og stort set tørt vejr med nogen eller en del sol og stigende temperaturer.

Det skriver DMI.

Sådan bliver vejret dag for dag

Fredag byder på tørt vejr med nogen eller en del sol, stedvis måske noget sløret solskin. De morgenfriske har kunnet opleve en kølig nærmest kold morgenstund. Flere steder i landet er temp. nået ned på ca. 5 grader.

Heldigvis stiger temperaturen stiger til mellem 18 og 24 grader. Vinden bliver svag til jævn omkring øst, men ved Østersøen og på Bornholm kan vinden friske en smule op ud på eftermiddagen.

Lørdag får vi mest tørt vejr og nogen sol, men i løbet af dagen kommer lidt flere skyer, og ud på eftermiddagen kan der komme lokale byger i Jylland og på Fyn. Temperaturen ventes nå op mellem 20 og 25 grader, og vinden bliver mest svag eller let fra skiftende retninger.

Det lune sommervejr fortsætter søndag med temperaturer op mellem 19 og 24 grader. Dagen ser ud at begynde med nogen sol, men efterhånden ventes en front bevæge sig ind over Danmark vestfra, og så får vi igen flere skyer – og især Jylland kan få spredt regn i løbet af eftermiddagen.

Del artikel

Andre læser også