Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Revet væk: TikTok-fænomen sælges i Aarhus

Af Stine Kjølby Christensen

Det er sjældent, at der på verdensplan har været så stor hype omkring en drik, men det er lige præcis, hvad der er sket med læskedrikken Prime, som superstjernerne Logan Paul og KSI står bag.

På det sociale medie TikTok er det lige nu den største trend at få fingrene i den ekstremt efterspurgte drik. I eksempelvis Storbritannien står unge i kø og overnatter foran supermarkeder, når der kommer nye forsyninger af Prime hjem.

I København er der startet slåskampe for at få fat i dem. Vi håber ikke, at vi her på redaktionen opfordrer til nogle af delene, men i skrivende stund kan du faktisk få fingrene i dem lige her i Aarhus.

Stor hype – standard smag

Det er hos ingen ringere end Kaptajn Kandis på Banegårdsgade, at der lige nu er de hypede Prime på hylderne – men du skal være hurtig.

Energidrikkene er som sagt helt ekstremt populære, og Kaptajn Kandis skriver derfor også, at man skal være hurtig, hvis man vil sikre sig energidrikken.

Rent smagsmæssigt skulle der ikke være det store at juble over i forhold til lignende drikke på markedet – så det er simpelthen branding af drikkene og det faktum, at de er så svære at få fat i, der har skabt den ekstreme efterspørgsel.

Del artikel

Andre læser også