ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på storbyferie i Europa: Ryanair åbner ny, spændende lavprisrute fra Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Krakowskie Przedmieście gaden i Warszawa. Foto: © City of Warsaw ©Warsaw Tourist Office
Krakowskie Przedmieście gaden i Warszawa. Foto: © City of Warsaw ©Warsaw Tourist Office

Den 1. november åbner en ny direkte flyrute til den polske hovedstad, Warszawa, fra Aarhus Airport. Det er Ryanair, som præsenterer årets sjette spritnye flyrute fra lufthavnen i Aarhus.

Det skriver Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

Warszawa, der byder på et farverigt mix af kultur, historie, gastronomi og storbyliv, er nemlig Ryanairs nye skud på Aarhus-stammen.

Flyselskabet er ved at slå solide rødder i den østjyske lufthavn, og for sjette gang i 2021 præsenterer lavprisselskabet en helt ny rute – nu til Polen.

Den nye flyrute til Warszawa kommer i slipstrømmen af fem nye ruter til henholdsvis Milano, Zadar, Korfu, Riga og Malaga, og det er Ryanairs eneste direkte rute til den polske metropol fra Danmark.

Perfekt destination til en forlænget weekend

Rejsedagene er mandag og fredag, og det er helt i tråd med både flyselskabets og lufthavnens fokus på feriemarkedet.

”Rejsemarkedet er blevet langt mere fragmenteret end tidligere. Der er en tendens til, at danskerne tager kortere og flere ferier, og her er storbysferie et oplagt valg.

Mange har allerede besøgt de klassiske storbysdestinationer, og Warszawa er et eksotisk alternativ, som er perfekt til en forlænget weekend.

Aarhus Airport har foden på speederen med kurs mod et øget feriemarked, og vi er særdeles tilfredse med, at Ryanair deler vores ambition om at udvide rejsemulighederne for jyderne,” siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Ryanair går på vingerne første gang den 1. november 2021 til Warszawalufthavnen, Modlin, hvorfra der er både express-bus og tog ind til centrum.

Der er afgang fra Aarhus Airport hver mandag kl. 13.10 og hver fredag kl. 13.30. Flyvetiden er 1 time og 35 minutter, og billetterne er i salg med priser helt ned til 229 kroner for en enkeltbillet.

Ryanair’s anden Polensrute til Gdansk fra Aarhus Airport genåbner den 31. oktober 2021 og flyves hver torsdag og søndag.

Del artikel

Andre læser også