ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan skaber du mere velvære i hverdagen som studerende

Dette er sponsoreret indhold

 

At være studerende kan være en kompliceret størrelse og det er ikke altid lige nemt at passe studiet på samme tid med at skulle fungere socialt samtidig med måske at have et job ved siden af. Der er nemlig mange ting der kræver ansvar samt energi, og nogle vil måske opleve at det kan være svært at få enderne til at mødes. Dette handler for mange om at der ofte er meget der skal læses til studiet samtidig med at give sig selv plads til at holde fri med venner og familie. Kan du nikke genkendende til dette, så er du for det første garanteret ikke den eneste. For det andet kan du læse med videre hvor du vil kunne finde et par tips til hvordan du skaber mere velvære i din hverdag som studerende. 

 

Ordentlig søvn

Det første tip kan måske lyde basalt, og noget som ens mor bekymrer sig om. Men noget som virkelig kan påvirke vores hverdag og overskud er søvn. Dårlig eller lidt søvn vil naturligvis resultere i mindre overskud og energi i hverdagen og med de mange ting studerende har i løbet af en dag, vil mangel på søvn kunne påvirke hverdagen gevaldigt. Derfor vil mange have gavn af et par timer mere på øjet. En dårlig seng kan også være skyld i dårlig søvn. Derfor kan man med fordel kigge på ny seng eller overveje en topmadras test, for at se om man kunne finde bedre alternativer til ens nuværende. 

 

Ud i naturen

Noget der også kan forbedre din hverdag, er at komme et smut ud i den friske luft. Noget der påvirker vores hverdag er det miljø vi befinder os i. Befinder vi os i byen hvor støj og det hurtige tempo er standarden, vil dette også påvirke vores mentale tilstand. For at opnå mere velvære vil rolige omgivelser derfor også påvirke vores mentale tilstand til samme. Kom derfor lidt væk fra midtbyens bilos, støj og mange mennesker og tag en gåtur ud i skoven. 

 

Delmål frem for endemål

Noget der tilmed kan lede til en stresset hverdag som studerende er de mange krav og deadlines man skal leve op til. Derfor kan du med fordel prøve at fokusere mere på delmål frem for endemål. Tag en ting ad gangen og pres ikke dig selv til at nå det hele på en gang.

 

 

 

Del artikel