Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor åbningsfest: Nu slår spritny Søstrene Grene dørene op

Af Redaktionen
Foto: Storcenter Nord
Foto: Storcenter Nord

I dag kan aarhusianerne besøge en helt ny Søstrene Grene.

Det er nemlig i dag, at den populære kæde med rødder i Aarhus slår dørene op til sin allernyeste butik.

Hvis du vil med til den store åbning, skal du kigge forbi fredag formiddag. Det afslører Storcenter Nord på Facebook:

“Der bliver knoklet en heeel masse inde i Søstrene Grene lige nu! Der er nemlig ikke længe til, at Søstrene Grene for første gang åbner i Storcenter Nord

Kom med til STOR åbningsfest fredag d. 22. marts kl. 09.59!”

Gratis goodiebags til de første

På dagen vil der være goodiebags til de første 148, og der vil blive spillet klassisk musik, inden butikken slår dørene op for første gang.

Åbningen kommer efter stor efterspørgsel fra Storcenter Nords kunder og på baggrund af et ønske fra Søstrene Grene om at være stærkt repræsenteret i Aarhus.

Det har kæden tidligere oplyst i en pressemeddelelse.

Stor åbningsfest: Nu slår spritny Søstrene Grene dørene op
Foto: Storcenter Nord

Søstrene Grene har eksisteret i Aarhus i over 50 år, hvor den allerførste butik åbnede på Søndergade, derudover har Søstrene Grene i 20 år haft en butik i Bruuns Galleri – og nu er det så blevet Storcenter Nords tur.

”Vi er jo en Aarhus-virksomhed. Mine forældre grundlagde Søstrene Grene i Aarhus, vores hovedkontor og centrallagre ligger i Aarhus, og derfor er det også vigtigt for os at have en stærk tilstedeværelse i Aarhus’ butiksbillede,” fortæller medejer og CEO, Mikkel Grene i pressemeddelelsen.

Har hungret efter Søstrene Grene

I januar 2024 lukkede den midlertidige Søstrene Grene på Skt. Clemens Bro på Strøget for at give plads til den nyrenoverede, originale butik på Søndergade, og Søstrene Grenes butik i City Vest lukkede som bekendt i sommeren 2023.

Derfor har det også været en prioritet at finde en ny lokation i Aarhus, og hos Storcenter Nord ser de også frem til den nye butiksåbning:

”Flere markedsundersøgelser har vist, at Storcenter Nords kunder længe har hungret efter en Søstrene Grene, og vi er derfor glade for nu at kunne imødekomme kundernes ønske,” fortæller centerchef Kim Schibler Østerhaab.

Oplevelsen i højsædet

I tråd med butikken i Søndergade og i Bruuns Galleri, vil den nye butik åbne med Søstrene Grenes nyeste butikskoncept, som endnu mere end før appellerer til sanserne.

Her har butikskæden blandt andet videreudviklet på den velkendte butikslabyrint og arbejdet med sanseindtrykkene i butikken.

Stor åbningsfest: Nu slår spritny Søstrene Grene dørene op
Foto: Storcenter Nord

Hos Søstrene Grene er oplevelsen nemlig i højsædet, hvilket ligger i tråd med Storcenter Nords ambition om at være et oplevelsescenter.

”Det passer meget godt til vores koncept som er centreret om butiksoplevelsen. Et besøg i Søstrene Grene skal være en pause fra en travl hverdag, hvor ens sanser bliver aktiveret gennem duften af træ, den klassiske musik og de mørke vægge.

Derudover tilbyder vores butikker diverse DIY-events i løbet af året, hvor vores kunder kan nyde en kreativ stund i butikken,” fortæller medejer og kreativ direktør, Cresten Grene.

Den nye butik vil brede sig over 282kvm i Storcenter Nords Orange Gade.

Hvad: Helt ny Søstrene Grene åbner
Hvor: Orange Gade, Storcenter Nord
Hvornår: Fredag 22. marts kl. 09.59

Læs mere om åbningsfesten lige her

Del artikel

Andre læser også