Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjernespækket hold: Legendarisk revy kommer til Aarhus

Af Freja Dumont

Når dagene bliver lysere og foråret titter frem, byder AARHUS REVYEN – Smilets Revy endnu engang publikum velkommen til Hermans i Tivoli Friheden.

Fra den 3. april til 4. maj indtager den tilbagevendende revy endnu engang scenen på Hermans i Tivoli Friheden, når Andreas Bo, Maria Lucia, Christine Astrid, Lone Rødbroe og Mikkel Schrøder skaber rammerne for en sjov og gennemmusikalsk aften.

I en balanceret og moderne blanding af skarp satire, latterfremkaldende comedy og masser af skøn musik vil det stjernespækkede hold indtage scenen og give det aarhusianske publikum en aften, de sent vil glemme.

Revytraditionen i Aarhus har siden 1970’erne eksisteret ad flere omgange med forskellig ledelse, men i 2023 blev den for første gang siden 2015 genoptaget af revyparret Mikkel Schrøder og Christine Astrid.

Den genfødte revy kom mere end flot fra start med flotte anmeldelser og et begejstret publikum, der aften efter aften kvitterede med stående bifald på Hermans.

Stjernespækket hold: Legendarisk revy kommer til Aarhus

Stjernespækket revyhold med Aarhus-DNA    

AARHUS REVYEN byder igen i år på et mere end stærkt revyhold fra øverste skuffe. 

Skuespiller, entertainer og parodist Andreas Bo – manden med gummiansigtet – er klar til at indtage scenen på Hermans.

Ved sin side har han skuespiller, sangerinde, revydebutant og aarhusianer Maria Lucia Rosenberg, mens Lone Rødbroe, der ligeledes er aarhusianer og desuden en af Danmarks sjoveste revykvinder, også er at finde på rollelisten.

Til at fuldende det skarpe hold er revy- og improstjernen Christine Astrid og Mikkel Schrøder, der nok kan siges at være en af landets bedst syngende entertainere.

Også instruktion og musik er lagt i hænderne på to af branchens absolutte sværvægtere: Instruktør Birgitte Næss-Schmidt og kapelmester Rasmus Tvørfoss Friis, der sørger for musikken til årets potpourri, som man naturligvis må synge med på

Fakta om AARHUS REVYEN 2024

● Premiere: 5. april 2024 

● Forpremiere: 3.+4. april 2024

● Spilleperiode: 3. april – 4. maj 2024. Hver torsdag, fredag og lørdag i perioden. 

● Spillested: Hermans i Tivoli Friheden, Aarhus 

● Medvirkende: Andreas Bo, Maria Lucia, Mikkel Schrøder, Christine Astrid, Lone Rødbroe

● Instruktør: Birgitte Næss-Schmidt 

● Kostumier: Lasse Spangenberg 

● Scenograf: Rikke Juellund 

● Kapelmester: Rasmus Tvørfoss Friis

Har sikret aarhusianernes revytradition

Ledelsen bag AARHUS REVYEN består af kunstnerisk leder Christine Astrid og producent Mikkel Schrøder, som tilsammen udgør virksomheden Det’ Revy.

I 2021 overtog de sammen Rottefælden – Svendborg Sommerrevy og kan derfor bryste sig af at sidde på to markante revyer i Danmark – Danmarks ældste og Danmarks yngste.

”Vi har i nogle år undret os over, at Danmarks andenstørste by og tidligere kulturhovedstad ikke havde en aktiv revy. Det har den så fået.

År 2023 var året hvor AARHUS REVYEN slog sig fast som en ny og moderne revy, der uden at forlade traditionerne lykkedes med at pege fremad og sætte et tårnhøjt musikalsk niveau.

En tradition defineres af en lykkelig og genkendelig gentagelse, og vi glæder os til at AARHUS REVYEN igen skal vise sig som en hamrende musikalsk, skarp og satirisk revy med plads til tradition og vokseværk,” fortæller Mikkel Schrøder.

Læs mere og find billetter her.

AARHUS REVYEN – Smilets Revy kan opleves fra d. 3. april til og med 4. maj 2024.

Del artikel

Andre læser også