ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway: Hjemmelavede burgere fra aarhusianske Burger Joint

Den lille burgercafé, ved åen i Aarhus, har godt et år på bagen. De er, som der ligger i navnet, kendte for deres hjemmelavede burgere. Noget af det, som de gør anderledes, er, at de laver deres eget brød, ketchup, remoulade, dressinger og andre dyppelser fra bunden. Det er ikke i sig selv et kvalitetstegn. Noget af det smager godt, mens andet er knap så vellykket. Men igen er det smag og behag. De har noget at byde på, som på flere måder skiller sig ud. Især har de en burger blandt vores favoritter i Aarhus. Det er dog ikke den, vi vil anmelde i dag, men to andre.

Vores vurdering:

  • Frisk og saftig bøf. Kødet var fra Silkeborg Slagteren.
  • Store kartoffelbåde, de kalder dem pommes frites, men det er nu mere kartoffelbåde. Ikke sprøde nok.
  • Bollen var med sprød, ikke så tyk, men der var god fylde i den. Den er lidt svær at skære, men smagen var klart i den bedre ende.
  • Maden kom stort set til aftalt tid.
  • Fair pris mellem 112 og 115 kroner for en menu -(uden drikkevarer)
  • Friske råvarer – intet dårligt grønt.
  • Lidt mere dyppelse ville være et klart plus.

God smag i den italienske

Vores karakter for den italienske burger endte på 7.90. Bøf og bolle tæller op i regnskabet. Karakteren ville alt andet lige være højere, hvis vi fik burgeren serveret på burgerbaren. Men det gjorde vi jo ikke, så derfor endte den, som den gjorde. Det skal siges, at det var en velsmagende burger, som helt sikkert er en anbefaling værd. Den var med stegt pancetta, mozzarella, løg, parmesan, mayo, basilikumpesto, langtidsbagte cherrytomater. Kartoffelbådene var store, og perfekte bløde indeni. Kødet var saftigt, hvilket klart løfter oplevelsen. Noget, som også bør nævnes som et klokkeklart plus, er bollerne. De var sprøde på den gode måde. Der var bid i dem, ros for det.

Italiensk burger fra The Burger Joint

En bøfsandwich

Karakteren for den danske bøfsandwich endte på 6.50. Den sad ikke lige i skabet. Godt forsøgt, men der skal arbejdes lidt med indholdet. Bøffen var saftig og god. Perfekt. Der var remoulade, ketchup, sennep, syltede agurker, syltede rødbeder, stegte løg og meget lidt skysauce i. Den hjemmelavede remoulade var for syrlig til vores smagsløg,men også til resten af indeholdet. Den taber måske også, fordi vi sammenligner den med en klassisk dansk bøfsandwich, og det er det ikke. Jeg synes klart, Burger Joint skal arbejde videre med den. De må justere den lidt ind, for de har potentialet til at lave den bedre.

Dansk bøfsandwich fra The Burger Joint

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var okay varm, og med en temperatur lidt som vi forventede.

Leveret på aftalte tidspunkt

Maden kom 15 minutter efter aftalte tid. Leveringen blev foretaget af Just Eat, og de undskyldte forsinkelsen med travlhed. God stil med en undskyldning, selvom det kun var 15 minutter, de kom for sent.

Posen med vores takeaway fra The Burger Joint

Passer bestillingen – er alt med?

Ja, alt var som bestilt.

Råvarekvaliteten

Frisk og det virkede hjemmelavet. Råvarer i den gode ende af skalaen. Kvaliteten var i orden – især til prisen er vi mere end tilfredse.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen var helt fair. Vi synes, der er value for money.

Leveringspris

79 kroner var prisen for levering den dag.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i en pose med skumbakker i fra Just Eat. Alt var pakket pænt ind. Klart over gennemsnittet for takeaway. Intet var ødelagt, og maden var ikke rodet sammen.

Sådan var indpakningen - The Burger Joint

En anbefaling fra os. Ingen tvivl om det. Takeaway kan svinge meget i kvalitet. Vi var tilfredse med det, vi fik leveret den aften fra The Burger Joint. Fin mad til en fair pris. Det kostede i alt 297 kroner inklusiv levering.

Anmeldelsen er skrevet af Jan L. Pedersen

 

The Burger Joint
Åboulevarden 51
8000 Aarhus C
Email: burgerjointaarhus@gmail.com
Telefon: +45 86 68 67 00
Link til hjemmeside

[mappress mapid=”351″]

Del artikel