Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rockbrag under åben himmel: Stjerne giver unik forårskoncert midt i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm

For tredje år i træk inviterer et af de allerstørste navne til en musikalsk opvarmning midt i Aarhus, inden startskuddet lyder til årets SPOT Festival.

Sidste år bød Steffen Brandt og tv-2 på en magisk forårsaften i byens hjerte, og i år er det så et koryfæ på den danske rockscene, der påtager sig den store opgave.

Det er nemlig netop afsløret, at Tim Christensen tyvstarter SPOT med en unik forårskoncert torsdag den 2. maj i Musikhusparken.

“Det er dejligt, at vi endnu engang har kunnet samarbejde med Musikhuset om at få skabt nogle rammer for en uofficiel opvarmning inden SPOT.

Tim Christensen har tidligere spillet på festivalen, så den røde tråd til vores del af projektet findes i historikken, og generelt er det bare skønt at kunne bruge en del af årets plads allerede fra om torsdagen.

Så er Aarhus helt klar til to musikfyldte festivaldage”, udtaler direktør for SPOT Festival, Rikke Andersen, i en pressemeddelelse.

Honeyburst og andre højdepunkter

Tim Christensen har i år været på en stærkt anmelderrost 20 års jubilæumsturné for sit ikoniske album Honeyburst. 

Senere på foråret kan publikum i Aarhus glæde sig til en fuld koncert med numre fra førnævnte album og andre højdepunkter fra solokarrieren, når der er koncert under den forårsmilde aftenhimmel.

Koncertkonceptet viderefører den gode tradition, så publikum igen i år kan samles til musik under åben himmel, dagen inden SPOT skydes i gang.

I 2022 var det Peter Sommer, iomfro og Raveonettes, der stod for at gøre publikum klar til mere musik, mens det altså sidste år var førnævnte tv-2, der tyvstartede festivaldagene.

Sidste koncert i Musikhusparken?

”Vi er enormt glade for vores mangeårige samarbejde med SPOT om at sætte fokus på talentmassen og vise vigtigheden af at give den næste generation af musikere plads til at udfolde sig.

Tim Christensen er en af dem, der er gået hele vejen fra talentkonkurrence til de største scener i landet. Vi glæder os til at samle byen og hylde musikken til et udendørs rockbrag af de store,” lyder det fra Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj. 

Musikhusparken har en central plads i bybilledet, og det kan ikke være gået manges næse forbi, at der i området sker mange forandringer for tiden.

Næste punkt på dagsordenen er at give området foran Musikhuset en makeover af de helt store, så Tim Christensen-koncerten er måske sidste udkald for at opleve livemusik i parkens nuværende omgivelser.

Alt i alt kan publikum se frem til en formidabel forårsaften med musik af høj kaliber og god stemning i Musikhusparken.

Hvad: Tim Christensen inviterer
Hvor: Musikhusparken
Hvornår: 2. maj fra kl. 20.00

Billetsalget er startet lige her

Del artikel

Andre læser også