Unikt og genialt – Nyt koncept på ARoS
Fredag den 5. august introducerer ARoS, Aarhus og resten af verden for en helt ny spiseoplevelse. Den første fredag i hver måned bydes 30-50 gæster velkommen på ARoS efter lukketid. En aften hvor hele museet kan tages i brug til at give nogle unikke sanse- og spiseoplevelser. Der er lukket for alle andre, som ikke har købt billet, så man får ARoS for sig “selv”.
Elevator som champagnebar
Klokken 19 starter “showet”. Elevatoren ved vareindleveringen, der i dagens anledning er lavet om til champagnebar, transporterer gæsterne til det første stop. Hvor det er, og hvad, der efterfølgende skal ske, vides ikke. Altså ud over, at der som udgangspunkt bliver serveret 6-7 retter med drikkemenu, kaffe og sødt.
Måske – hvad skal der ske?
Måske bliver der dækket op i Regnbuen, hvor der skiftes pladser efter hver ret, så hver ret får en ny regnbuefarve. Måske bliver der stop i urtehaven på tagterrassen, hvor der nydes en middag med Aarhus for vores fødder. Måske serveres retterne i et af gallerierne, som jo hele tiden skifter tema og stemning alt efter kunsterne.
Unik oplevelse hver gang
Mulighederne er mange, og det er ikke ideer, personalet bag arrangementerne mangler. Ikke to gange bliver ens, så det er en ny unik oplevelse hver gang.
Prisen
Prisen bliver til at starte med 699 kroner per person. Entre er der ikke noget af til den her type arrangementer.
Kreativt og genialt
ARoS Food Hall er kendt for at servere gode oplevelser, bruge gode råvarer og anvende deres egne urter fra urtehaven på taget af ARoS. Med dette nye tiltag er jeg sikker på, der bliver rift om pladserne. At bruge en form for kunst sammen med en anden er genialt tænkt. Vi glæder os til en kreativ og sansefuld oplevelse på ARoS.