Winemakers Dinner på Castenskiold
10. april afholder Castenskiold en winemakers dinner i samarbejde med Jakobi Vin, en importør der har specialiseret sig i de lidt oversete, men helt fantastiske, vine fra Umbrien regionen i Italien.
Aftenen starter ud med et glas bobler og snacks, imens Svend Erik fra Jakobi vin præsenterer aftenens spændende udvalg af vine. Her efter serveres en 4-retters gourmet middag, der er nøje tilpasset Jakobi’s vine, mens Svend Erik selv vil gå rundt og snakke med gæsterne omkring vinene.
Når middagen er ovre, vil det være muligt at købe aftenens vine til eksklusive priser, inden lyset dæmpes i restauranten og gæsterne vil blive forkælet med sprøde numre fra aftenens DJ, imens de kompetente bartendere indtager scenen og fuldender din aften med lækre cocktails.
Menuen på aftenen er som følger:
Sprøde snacks
2013, Chardonnay – “La Luna” – Il Poggia
Torsk – mornay sauce – persille – ristede hasselnødder
2013, Trebiano/Spolentino – “Il Reminore” – Madrevite
Glacerede kalvekæber – semi dried tomatoes – pærer
2012, Sangiovese/Barbera/Sagrantino – “Montefalco Rosso” – Plani Arche
Aromatisk rissotto – confiteret and – balsamico
2008, Montepulciano/Sagrantino- “Elicius” – Castello di Montegiove
Chokolade – chokolade – chokolade
2013, Cornetta . “Vernacia di Cannara” – Plani Arche
Pris: 895,- pr. person
Bestilling foregår via telefon: 86189090 eller mail: mad@castenskiold.net
Der er begrænsede pladser og først-til-mølle, så slå til allerede i dag.