Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tragisk: 14-årig pige død efter ulykke i Tivoli Friheden

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

En 14-årig pige fra København er torsdag eftermiddag afgået ved døden efter en tragisk ulykke i Tivoli Friheden. Pigens pårørende er underrettet.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

“Jeg har ingen ord, det er dybt tragisk og helt forfærdeligt, at et barn på 14 år er omkommet i vores park, hvor man skal være glad sammen og have gode oplevelser,” siger Tivoli Friheden-direktør Henrik Ragborg Olesen til TV 2.

Ulykken skete i forlystelsen Cobraen. En 13-årig dreng har desuden pådraget sig skader på den ene hånd – drengens forældre er også underrettet.

Stor efterforskning i gang

Østjyllands Politi modtog kl. 12.50 en anmeldelse om, at en vogn sad fast i en forlystelse i Tivoli Friheden, hvorved flere personer var kommet i klemme.

Den nærmere årsag til ulykken og herunder dødsfaldet skal nu undersøges via bl.a. tekniske undersøgelser og vidneafhøringer på uheldsstedet. Der pågår pt. en massiv efterforskningsmæssig indsats i Tivoli Friheden.

Østjyllands Politi opfordrer på det kraftigste til, at man ikke deler billeder og videoer af ulykken på sociale medier eller andre steder. Har man materiale, som kan være relevant for politiets efterforskning, skal politiet kontaktes via 114.

Parken er tømt for gæster. Pårørende og vidner er samlet i Tivoli Friheden, hvor de blandt andet får tilbudt psykologbistand.

Vidner, som har oplysninger om hændelsen, bedes kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.

Del artikel

Andre læser også