Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2015 er en nem årgang: Gratis vinsmagning hos Bichel Vine

Af Line Ingwar Karlsen

2015 er en nem årgang. Nem for dem der har lavet vinene, alting kom fra oven uden de store udfordringer. Og nem for forbrugerne, for årgangen er stort set god overalt, mange steder er den enestående god. Så man skal bare huske det ene tal, så er man nogenlunde sikker på at få en god vin fra det område man elsker.

 

Det handler om kombinationen

Gode årgange skabes ikke af sol alene. I så fald kunne man bare lave vin i de varmeste lande. Gode årgange skabes i en kombination af vand, kulde, endda sygdomme, mangel på vand, frost og så videre.

 

Kombinationsmulighederne er utallige og netop dette gør vin unikt. En øl kan man altid lave igen og igen, men en vin fra en bestemt årgang kan aldrig laves igen. Det er også en af årsagerne til et vin kan være så dyrt. For alle vil gerne smage det bedste.

 

På lørdag kan du helt gratis smage et større udvalg af vine, alle fra 2015 årgangen. Der er vine fra Tyskland, Østrig, Italien, Spanien, Marokko, Australien, New Zealand, Argentina, Chile og Frankrig.

 

Det er mellem klokken 11.00 og 14.00 og tilmelding er ikke nødvendig. Der er samtidig gode tilbud på vinene og unikke tilbud på Bichel´s lækre råvarer

 

Tid: 7. april 11-14

Sted: Bichel, Mejlbyvej 501, 8530 Hjortshøj

Tilmelding: Ikke nødvendig og det er gratis 

Website

Bichel vinanmeldelser

 

Del artikel

Andre læser også