I Aarhus for første gang – Boneyard Beer på Mikkeller

Lidt historie om Boneyard
Boneyard Beer startede i 2010 i et gammelt autoværksted i Oregon. Efter årtier i bryggeriindustrien, opbyggede ejeren Tony Lawrence en “boneyard” af gammelt udstyr, han havde indsamlet fra 13 forskellige bryggerier rundt om i landet. Som Boneyard er vokset, er de gamle gæringsanlæg blevet erstattet med skinnende nye, men det oprindelige, renoverede 20-tønde system er stadig den ene, Boneyard bruger i dag.
Til dato har Boneyard brygget 17 forskellige øl og er i øjeblikket i gang med en større udvidelse.
Selv om tingene ændrer sig, forbliver fokus det samme: balanceret, humle øl.
Taplist:
Boneyard: Bon-A-Fide – APA 5,5%
Boneyard: Incredible Pulp – APA w/ Blood Orange 6,1%
Boneyard: RPM – IPA 6,5%
Boneyard: Hop Venom – IIPA 9%
Boneyard: Notorious IPA3 – IIIPA 11,5%
Örebro: Winter Blizz – Winter IPA 6,7%
Alefarm/Bad Seed: Avalanche – IIPA 8%
Alefarm: City Dweller – APA 5%
Mikkeller: JægerIPA – IPA 6,2%
To Øl: Snowball – Hoppy Saison 8%
Anchorage: Mosaic Saison – Dry Hopped Saison 6,5%
Se mere her:
Mikkeller Bar Aarhus
Jægergårdsgade 61
800 Aarhus C