Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opføres i Aarhus-bydel: 40 nye attraktive familieboliger

Af Freja Dumont
Visualisering af de nye boliger udefra. Grunden til boligerne er omkranset af allerede etablerede kvarterer, stisystemer og natur.
Visualisering af de nye boliger udefra. Grunden til boligerne er omkranset af allerede etablerede kvarterer, stisystemer og natur.

Inden længe vil Kildeagervej 150 i Hasselager fyldes af flere børnefamilier, gode naboskaber og smukke boliger i skøn forening med grønne områder, når byggefirmaet Levehuse opfører 40 moderne boliger med familielivet i højsæde.

Dobbelthusene bygges alle som vedligeholdelsesfrie murstensboliger i bedste funkisstil med 150 m2 fordelt på 2 plan og opføres med enten 3 eller 4 soveværelser på 1. salen.

Husene får et rent og minimalistisk udtryk, hvori der skabes rummelige, regulære og lyse rum med gode indretningsmuligheder, så hver eneste kvadratmeter udnyttes optimalt – et must i travle børnefamilier, hvor funktionalitet er altafgørende.

Der er naturligvis også egen carport og et skur til opbevaring, så både forældre og børns vognpark får sin rette plads.

Perfekt pris og størrelse for børnefamilier

Administrerende Direktør for Levehuse, Tim Lykke Jensen er da også sikker på, at man har fundet det helt rette område til at kunne tiltrække de ønskede boligkøbere.

”Området er meget børnevenligt, så det er en oplagt mulighed, hvis man kommer fra en lejlighed eller en lejebolig – det er det perfekte næste skridt både prismæssigt og størrelsesmæssigt for en børnefamilie,” lyder det fra Tim Lykke Jensen i pressemeddelelsen.

Allerede omkranset af liv og grønne arealer

Det bliver Nybolig Aarhus City, som kommer til at stå for salget af boligerne.

Mægler på projektet, Henrik Sandahl beskriver Hasselager som en voksende bydel, hvor der allerede er fuld gang i foreningslivet i forbindelse med, at flere familier er flyttet til gennem årene, og det er en stor fordel for det nye projekt.

Grunden til de nye boliger ligger omkranset af andre huse og skønne, grønne områder, så der er allerede masser af liv, når de nye boligejere flytter ind.

Opføres i Aarhus-bydel: 40 nye attraktive familieboliger
Visualiseringer af de nye boliger indefra og udefra.

Det betyder også, at vejnettet og stisystemerne i området er anlagt, og buske og træer er vokset op, så man som børnefamilie let kan få hverdagen til at hænge sammen og ikke får fornemmelsen af at bo ude på en tom mark de første år.

Ligeledes er Hasselager et fordelagtigt område både for transport ind til Aarhus og til omkringliggende byer.

”Hasselager ligger jo rigtig godt for at komme ind til Aarhus, både i bil og med offentlig transport. Herudover er man tæt på motorvejsnetværket og kan nemt og hurtigt komme til andre større byer. Så er du pendler, er Hasselager også en fantastisk mulighed,” siger Henrik Sandahl fra Nybolig

Mulighed for indflydelse ved tidligt køb

Man har valgt at give ekstra medbestemmelse til de købere, som er hurtige på aftrækkeren. Er man ude i god tid, kan man nemlig få mulighed for tilvalg og opgraderinger, samt få indflydelse på materialer til fx gulve, badeværelser og køkken.

Herudover har bygherre valgt at give en pulje penge til grundejerforeningen, til etablering af fællesarealerne så beboernes kan udfærdige lige hvad de har lyst til.

”I Pilea Estate synes vi naturligvis, at projektet er lige i øjet. Men når man køber en spritny bolig, er det vigtigt, at man også får det, som man gerne vil have og har noget medbestemmelse, både i de små og de store ting.

Så i stedet for at vi bestemte, hvad fællesarealerne skulle indeholde, hvorfor så ikke lade ejerne selv beslutte det. Så puljen til fællesarealerne er givet til grundejerforeningen, og så er vi jo utroligt spændte på, hvilke interessante tiltag de finder på,” fortæller Adm. Direktør i Pilea Estate, Daniel Høj.

Boligerne er netop sat til salg med priser startende fra 3.899.000 kr. Opstarten på projektet er endnu ikke fastlagt, men Levehuse forventer at byggeriet begynder i sensommeren 2022, og hos både Levehuse, Pilea Estate og Nybolig har de en klar forventning om, at projektet bliver en succes i et attraktivt område, hvor boliger historisk ikke får lov at være til salg ret længe.

Del artikel

Andre læser også