Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tir Na Nóg: Gratis koncert med 5 x Vuust

Af Jan L. Pedersen

Torsdag den 23. maj klokken 21 er der jazz for øverste hylde på Tir Na Nóg. Det er de fem medlemmer af familien Vuust, som giver koncert. Bandet består af:

Clara Vuust (voc)
Christian Vuust (sax)
Peter Vuust (bas)
Frederik Vuust (piano)
Mikkel Vuust (drums)

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz, og nu er det muligt at opleve en koncert med hele fem af slagsen: Sangerinde Clara Vuust, har udgivet tre albums, senest ”Before You Walk Away” i 2018, som er lavet i samarbejde med den italienske komponist Francesco Calí. Saxofonist Christian Vuust, der blandt andet er kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik. Bassist Peter Vuust, der udover at være en dybt respekteret musiker kendt for sit groove og melodiøse solospil, er Danmarks førende hjerneforsker i musik. Og endelig Peters talentfulde sønner Frederik og Mikkel Vuust på henholdsvis klaver og trommer.

De 5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 140 plader og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge. Nu samles de til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af gamle klassikere og egne kompositioner.

Alt i alt er der lagt op til en velswingende og spændende familiesammenføring på Aarhus bedste jazz-spillested Tir Na Nóg.

Tir Na Nóg har besluttet at tilbyde koncerten gratis til alle gæster

Kom tidligt for pladser da Tir Na Nóg forventer fuldt hus

Tir Na Nóg: Gratis koncert med 5 x Vuust

(Til alle jer, som har købt billet. I får billetten refunderet i døren)

Tir Na Nóg

Frederiksgade 40
8000 Aarhus
Telefon: 86 19 19 10
Mail: info@tirnanog.dk

Del artikel

Andre læser også