Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt læsertilbud: Spar 50% til testmiddag på Madklubben med Aarhus Update

Af Line Ingwar Karlsen

Har du lyst til at være testkanin til forpremiere på Madklubben i Toldkammeret? Aarhus Update giver dig muligheden onsdag den 9., torsdag den 10., fredag den 11. og lørdag den 12. maj.

 

Kendt for god mad til lave priser

Her på redaktionen har vi fulgt udviklingen af Madklubbens første restaurant i Aarhus på tætteste hold. Konceptet er kendt og elsket i København, hvor Madklubben har intet mindre end 16 restauranter med forskellige typer mad og indretning, men hvor man altid kan få god mad til en lav pris. Det bliver fantastisk atter at få en restaurant i de smukke lokaler i Toldkammeret, der både har fungeret som varelager, arkitektskole og studenterhus gennem årene. Senest lå her en Jensens Bøfhus frem til november 2017. Du kan læse vores tidligere artikel om udviklingen af Madklubben Aarhus her

 

Øvelse gør mester

 Tirsdag den 15. maj slår Madklubben officielt dørene op, men inden da, har tjenerne, kokkene og bartenderne behov for at øve sig og få masser af praktisk erfaring:

 

”Vi holder altid en række testmiddage, når vi åbner en ny restaurant. Det giver os mulighed for at rette og tilpasse de sidste småting og procedurer, som man først opdager, når der er gæster i huset,” fortæller Madklubbens PR- og pressechef, Kaspar Mørk Arianto, og uddyber:

 

 ”Oftest inviterer vi vores medarbejdere til at være prøvekaniner, men da det her er vores første restaurant i Aarhus, har vi valgt at invitere byens borgere indenfor i stedet i samarbejde med Aarhus Update. Til gengæld for lidt ekstra tålmodighed med betjeningen og eventuel ventetid, mens køkkenet finder den helt rigtige temperatur på komfuret, kvitterer vi med 50% rabat på den samlede regning og muligheden for at være blandt de allerførste gæster på Madklubben Aarhus.”

 

Bookingen er åben, og det er først til mølle:

 Alt du skal gøre, for at komme til testmiddag på Madklubben Aarhus, er at booke bord online til den 9., 10., 11. eller 12. maj og skrive ”Aarhus Update” i kommentarfeltet. Det er først til mølle, sluserne er åbne og vi forventer, at pladserne kommer til at ryge på rekordtid.

 

Du booker bord online via Madklubben Aarhus’ hjemmeside ved at klikke her 

 

Se menukortet for Madklubben Aarhus her 

Vildt læsertilbud: Spar 50% til testmiddag på Madklubben med Aarhus Update

“Velbekomme” og “velkommen” skal det lyde fra os på Aarhus Update.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også