Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camper med manér: 6 fede campingpladser tæt på vand og Aarhus

Af Freja Dumont

Fra at være en smule kikset og gammeldags, er det i dag blevet ekstremt attraktivt at tage på campingferie i Danmark.

Camping nemlig ikke længere kun for familien Hansen i matchende joggingsæt. Det er også for den nyere generation af kreative og frihedssøgende sjæle, unge som gamle, par som børnefamilier.

Vi har fundet 6 lækre campingpladser, som alle ligger forholdsvist tæt på Aarhus, og som har havet som nabo.

Camper med manér: 6 fede campingpladser tæt på vand og Aarhus
Foto: Ajstrup Strand Camping

Ajstrup Strand Camping

CampOne Ajstrup Strand ligger kun ca. 20 minutters kørsel fra Aarhus ved skøn natur, badestrand og masser af liv.

Den moderniserede campingplads har 350 pladser hvoraf 40 er teltpladser samt 21 hytter, der alle er med overdækket terrasse med havemøbler.

Derudover er der en ny kæmpestor legeplads, boldspils-områder, købmandsbutik og en stor overdækket pool med børnesektion og jacuzzi, hvor man kan få serveret frugt og bobler direkte – det er da luksus?

Da poolen er overdækket, skal man ikke tage hensyn til blæst og regn, og vandet er opvarmet til en behagelig temperatur.

Læs mere her.


Camper med manér: 6 fede campingpladser tæt på vand og Aarhus
Foto: Hygge Strand Camping

Hygge Strand Camping

På HYGGE Strand Camping, kun 25 km fra Aarhus, har de helt perfekte rammer for en afslappende ferie i naturskønne omgivelser.

nær Odder og Hou Strand og by – med udsigt over havet og skøn natur som nabo.

Den parklignende campingplads ligger nær Odder og Hou Strand og by, og har udsigt over havet og skøn natur som nabo.

Her findes masser af grønne arealer, og der er kun 100 meter til stranden, som både inkluderer egen badebro og gode muligheder for fiskeri.

Du finder også pladser specielt til autocampere og et særligt teltområde – begge med borde og bænke, så campinglivet også kan nydes udendørs. Der er mulighed for tilkobling til el på hele pladsen.

Noget helt specielt er også, at man må “dagcampere” på Hølken Strand lige midt i mellem Saksild Strand og Hou Strand og direkte foran Campingpladsen.

Pladsens 3 stjerner sikrer, at du får en dejlig ferie, med alt, hvad du behøver for en ferie i ro og mag.

Læs mere her.


Camper med manér: 6 fede campingpladser tæt på vand og Aarhus
Foto: Sakssild Strand Camping

Saksild Strand Camping

Kun 200 meter fra en af landets bedste badestrande ligger den hyggeligste campingplads.

Hos Saksild Strand Camping er det muligt at nyde det bedste af det hele, og du er både tæt på hav og strand, marker og bakker.

Om sommeren er der rig mulighed for oplevelser på land og til vands, og du kan på stedets leje alt fra paddleboards, kajakker og både til mountainbikes, el-cykler, børnecykler og almindelige citybikes.

Foruden hytter og campingpladser tilbyder Saksild Strand Camping også luksus Glampingtelte med fast gulv og fuldudstyret med 2 sovekabiner.
Glampingteltene har en sydvendt overdækket terrasse med havemøbler, som skaber en sydeuropæisk sommerstemning i løbet af de sene sommeraftner.
Læs mere her.

Camper med manér: 6 fede campingpladser tæt på vand og Aarhus
Foto: Blommehaven Camping

DCU Blommehaven Camping

Vil I bo lige ved siden af en god badestrand, skov og tæt på masser af kulturelle muligheder? Så har I fundet den rette campingplads her.

DCU Blommehaven Camping ligger smukt midt i Marselisborgskoven med udsigt til Aarhus Bugt, og her er adgang til de skønneste strande.

Derudover er man kun få kilometer fra bl.a. Tivoli Friheden, Aarhus midtby, kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Latinerkvarteret og Moesgård Museum – altsammen nemt at cykle til.

Vil man gerne på udflugt, er der under en times køretur til Mols Bjerge, Ebeltoft, Randers Regnskov, Himmelbjerget ved Silkeborg eller en sejltur til Samsø.

Når børnene er blevet mætte af at bade, bygge sandslotte og hoppe i vandet fra badebroen, er der rige muligheder for leg og sjov på campingpladsen, hvor der er masser af fælles aktiviteter og mulighed for at møde nye kammerater på legepladsen, hoppepuderne, klatrevæggen og boldbanen. De yngste kan slå sig løs i det indendørs legerum.

Kommer du på cykel, er der et rigtig fint område til teltcampister med små lækroge – og er vejret ikke lige til at slå teltet op, er der mulighed for at leje fine hytter uden bad og toilet.

Læs mere her.


Camper med manér: 6 fede campingpladser tæt på vand og Aarhus
Foto: Ebeltoft Strand Camping

Ebeltoft Strand Camping

Hos Ebeltoft Strand Camping kan du nyde udsigten, naturen samt spektakulære solnedgange over vigen.

Med en unik beliggenhed, direkte ved 1 kilometer dejlig børnevenlig sandstrand, er her gode muligheder for at bade eller wind-/ kitesurfe på vigen.

Her finder du bl.a. og en swimmingpool og sauna samt hyggelige områder med fodboldbane, legeplads, minigolf m.m.

Indenfor gåafstand finder du også verdens længste trækrigsskib Fregatten Jylland, Glasmuseet, havnemiljøet og Ebeltofts hyggelige brostensbelagte gader med Det Gamle Rådhus, Farvergården, restauranter, fristende specialbutikker, fiskerøgeriet og ikke mindst glasværksteder, hvor nogle af verdens bedste glaspustere har hjemme.

Oplev også Ree Park, Nationalpark Mols Bjerge samt alle Djurslands attraktioner.

Til børnefamilier er der en spændende legeplads med bl.a. hoppepude, svævebane, beachwolleybane og fodboldbane samt indendørs legerum, bordtennis og billard.

Læs mere her.


Camper med manér: 6 fede campingpladser tæt på vand og Aarhus
Foto: Bryrup Camping

Bryrup Camping

Sidst men ikke mindst har vi også Bryrup Camping  nær Silkeborg på listen.

Campingpladsen har, modsat de andre pladser, ikke havet tæt på. Til gengæld har den skove og søer lige udenfor.

Bryrup Camping har en helt unik indretning i flere niveauer og terrasser, hvor du kan ligge næsten helt uforstyrret og i stedet for en genbo, har du her en smuk udsigt.

Her er også et vandland for alle, små som store vandhunde, og du kan både suse ned af vandrutsjebanerne eller soppe i børnebassinet.

Er man mere til solbadning eller en god bog, kan man slappe af på solterrassen, mens ungerne muntrer sig i vandlandet.

Kan du ikke få nok af vand, så prøv også at bade i badesøerne, besøg badeanstalten eller smut i svømmehallen på en regnvejrsdag.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også