Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Letz Sushi
Foto: Letz Sushi

Der er ingen tvivl om, at Aarhus elsker sushi.

Og det forstår vi godt her på redaktionen – for den populære japanske nationalret er med sin lækre, friske fisk, marinerede ris og smagfulde kombinationer en sand delikatesse og en sikker vinder hver gang!

Vi skærer igennem undervandsjunglen og guider til vores bud på de 6 bedste sushioplevelser i Aarhus.

A+Siam Sushi

A+ Siam Sushi

A+ Siam Sushi på Frederiksgade er en af byens mest populære sushi-restauranter, og stedet er især kendt for deres lækre all you can eat-koncept.

Her får du i hyggelige omgivelser serveret hjemmelavet sushi og japanske retter a la carte – til en pris, de fleste kan være med på.

Til frokost kan du spise alt, hvad du vil, for kun 205 kr. Til aften er prisen 245 kr. pr. person fra mandag til torsdag og 258 kr. fra fredag til søndag.

Flere af stedets kokke er uddannede sushikokke i Asien, som har lavet sushi i over 20 år, og det er virkelig til at smage, at de kan deres håndværk og mestrer kunsten at lave god, smagfuld sushi.

Hvor: Frederiksgade 32 og Nørreport 28.

Formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus

Nori Bar

Nori Bar har været lukket i godt og vel to måneder i starten af 2024, mens restauranten har gennemgået store ændringer.

Med genåbningen har Nori Bar også præsenteret sine gæster for et helt nyt menukort, der bl.a. byder på lækre nyheder som sashimi af tun, beef tataki og til den søde tand; cheesecake.

Derudover har Nori Bar prioriteret afstand mellem bordene, så gæsterne undgår at få en følelse af at sidde oveni hinanden.

Restauranten har også fortsat på sit populære all you can eat-koncept med priser, der starter fra 208 kroner pr. person.

Hvor: Sankt Clemens Stræde 7

Formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus
Foto: Tapashi Facebook

Tapashi

Er du både begejstret for sushi og tapas? Så er Tapashi det rette sted for dig.

Her får du udsøgt sushi, som er tilberedt af erfarne sushi-kokke, der arbejder med stor faglig stolthed og integritet.

Udover de klassiske sushiruller som Uramaki, Futomaki og Nigiri, kan du også vælge imellem en masse mindre deleretter som f.eks. saftigt andelår toppet med unagi sauce og sesam og gyoza med kylling toppet med paprika, tørrede purløg og sesam.

Du sparer endda 30% på din ordre, hvis du selv afhenter din takeaway.

Hvor: Klostergade 52, 8000 Aarhus C

Formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus

Saichi Sushi

Hos Saichi henter de hver eneste dag deres friske råvarer på havnen, og klokken 10 begynder kokken sit arbejde.

Her laver de traditionel japansk sushi, og køkkenet holder sig til den rene japanske stil, hvor sushien ikke tilsættes en masse krydderier.

Udover sushi serverer stedet også traditionelle japanske retter som bla. Edemame, Gyoza, Maguro Tataki, Chicken Teriyaki og Wafu Beef.

For at fuldende oplevelsen tilbyder stedet desuden Sake, en japansk risvin, som er nøje udvalgt af en af vores chefkokke fra Japan.

Du kan også få All you can eat søndag til torsdag for 238 kr. og fredag til lørdag for 268 kr. Børn under 12 år spiser altid til halv pris. Frokost koster alle dage 188 kr.

Hvor: Jægergårdsgade 81, 8000 Aarhus

Formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus

SOTA Sushi

Sota Sushi Bar i Vestergade er en af de ældste sushirestauranter i Aarhus. De har altid haft store ambitioner og er en moderne, japansk restaurant. Her er noget for alle, og du kan udforske det japanske køkken og vælge alt fra frisk sushi til kulgrillede spyd.

Menukortet er delt op i menu for en, to, flere eller for børn. Til en person er der seks forskellige at vælge mellem. Fx. Makai med fire stk. nigiri, otte kaburi maki, fire futo maki, en laksetartar og edamame.

Til to personer er der tre forskellige menuer, og til flere personer er der to menuer at vælge mellem.

Du kan også tage helaftensoplevelsen “I love Sota”. I dialog med personalet bliver du guidet til at vælge retter. Maden bestilles løbende over 2 timer, så du har tid og ro til at give dig hen. 

Hvor: Vestergade 48, 8000 Aarhus C

Formidable steder: Her får du god sushi i Aarhus

Miyagi Sushi

På hjørnet af Norsgade og Nørre Allé ligger Miyagi Sushi. 

SushiArt-kæden og ejer Karam Ayad står bag sushi-restauranten, og han ønsker at højne niveauet for all you can eat-konceptet og tilbyde gæsterne den bedste kvalitet i alle deres retter.

Søndag til torsdag er prisen for alt, du kan spise 248 kr. pr. person, mens det fredag og lørdag koster 258 kr. pr. person.

I all you can eat indgår kolde retter som tangsalat, rejechips eller krebsehalesalat med crispy krebs.

De varme retter er bl.a. gyoza med kylling og grøntsager, bao med tempura kylling og grønt, spicy gambas pil pil, miniforårsruller, tempurakylling eller sticks. 

Af sushi er der hosomaki, uramaki, kaburimaki, crunch rolls, nigiri, og gunkan. Desserter er også med i all you can eat. Her findes bl.a. is, churros, tiramisu og chokolademousse.

Hvad: Nørre Allé 16, 8000 Aarhus C

Del artikel

Andre læser også