Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

A+ Siam Sushi fylder 4 år – fejrer det med gratis kagemand

Af Jan L. Pedersen

Søndag den 2. juli fylder en af byens bedste sushi-barer fire år. Det fejrer de på dagen, fra klokken 16.00 til 21.00 med gratis kagemand til de første 100 gæster. Det er A+ Siam Sushi på Nørreport i Aarhus.

Det har været 4 helt igennem fantastiske år, som er fløjet afsted. Vi har mødt nogle af de sødeste mennesker, som på ugebasis kigger forbi for at hente deres sædvanlige sushi ordre, mennesker som ikke kun er kunder, men nogle man har fået knyttet et bånd til. Uden alle disse mennesker kunne vi ikke eksistere. Vi vil derfor bruge anledningen til at takke byens bedste kunder og love, at vi vil blive ved med at opretholde den høje kvalitet og den bedste service, vi kan for deres skyld, fortæller ejerne af A+ Siam Sushi, Annie og Tian. Ud over kagen vil der også være en lille gave til de kunder, som køber sushi i morgen søndag. Det gælder både afhentninger og leveringer.

A+ Siam Sushi fylder 4 år - fejrer det med gratis kagemand

Sushi handler om tillid

A+ Siam Sushi har vundet “kundernes favorit”, Byens Bedste Sushi 2 gange, er blevet restaurant nr. 83 på just eat ud af mere end 2000 i hele Danmark – og gentagne flotte anmeldelser fra blandt andet os her på Aarhus Update.

At sushi er en tillidssag er der vist ikke nogen tvivl om. Man skal stole på det sted, man spiser eller henter sin sushi. Det er lige netop det, kunderne hos A+ Siam Sushi gør, ellers ville de aldrig have fået så mange udmærkelser, som tilfældet.

Tillykke med de første 4 år herfra.

A+ SIAM SUSHI

Nørreport 28
8000 Aarhus C
Telefon: +45 69 69 24 69
Link til hjemmeside

Del artikel

Andre læser også