ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningstilbud: Børn under 12 år spiser gratis på FOOD CLUB Aarhus i uge 21

Af Line Ingwar Karlsen

Madklubbens nye grønne spisekoncept, FOOD CLUB, er åbnet i Aarhus – nærmere bestemt i det gamle missionshus på Klosterport 6. For at fejre åbningen byder FOOD CLUB i uge 21 børn under 12 år på gratis middag på FOOD CLUB Aarhus.

 

“Vi synes at børnefamilierne fortjener et lækkert sted, hvor de kan spise og slappe af sammen i stedet for at skulle stresse over madlavningen. Det kan man på FOOD CLUB, hvor vores kokke sørger for, at der er lækre retter, der passer behager forskellige smagsløg, så alle i familien får en lækker måltidsoplevelse,” siger Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben, som står bag FOOD CLUB. 

 

Noget til, og for, alle 

Konceptet FOOD CLUB udsprang i sin tid af en dialog med Madklubbens gæster, som ønskede sig en restaurant med buffet-konceptets fleksibilitet, hvor der er noget til hele familien, kødelskeren og grøntsagelskeren.   

 

“Buffet er jo et vildt fedt og hyggeligt koncept. Der er mulighed for at smage alle retterne på menukortet, så hverken kræsenpinden, kødelskeren eller veganeren går sulten hjem. Og når drikkevarer også er inkluderet i den faste pris, skal man heller ikke sidde og bekymre sig om, at regningen løber løbsk,” forklarer Anders Aagaard.

 

Drikkevarerne er med i prisen

Retterne på FOOD CLUBs tag-selv-bord skifter sammen med årstiderne og drikkevarer er inkluderet i prisen. Det eneste gæsterne skal tage stilling til er, hvor lang tid de vil have deres bord. 

 

Mandag til torsdag spiser og drikker man dét, man vil i 1,5 time for 275 kr. – fredag og lørdag for 325 kr. Herfra betaler man blot en 50’er ekstra for hver halve time, man ønsker at forlænge. Normalt spiser børn under 12 år med for 100 kr., mens børn fra nul til seks år spiser ganske gratis.

 

Tilbuddet med gratis middag for børn under 12 år gælder fra tirsdag den 21. maj – lørdag den 25. maj. 

 

Åbningstilbud: Børn under 12 år spiser gratis på FOOD CLUB Aarhus i uge 21

Del artikel