Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets comedy-brag: Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre og Kasper Gross

Af anders@sommersangdigital.dk

Vild aften i vente når fem af landets største comedy-navne samles i Aarhus. Der er lagt i ovnen til årets comedy-brag når Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre og Kasper Gross til oktober inviterer til Comedy Ballroom.Som med 80’ernes Absolute Music opsamlingsplader, der gav publikum cremen af tidens hotteste artister, giver Comedy Ballroom landets mange comedy-hungrende fans en unik mulighed for at opleve fem af tidens absolut bedste stand-up komikere i et brag af et show.

 

Tre år har det taget at stable Comedy Ballroom Tour på benene. For det er mildest talt nogle travle herrer, der alle er booket langt frem i tiden. Hver har de sine respektive one-man turneer, TV shows og filmoptagelser. Men det er nu lykkedes, at samle de største komikere til fire eksklusive aftener med comedy i nogle af Danmarks smukkeste sale i efteråret 2020. 

 

De bare 25 minutter hver komiker har til at give den sit bedste skud, betyder, at publikum roligt kan forberede sig på en syndflod af snappy pointer, knivskarp timing og jokes i særklasse. ”Når man tænker på deres talent og erfaring, må det være svært at begrænse sig til 25 minutter. Det skal være skarpt. Begrænsning er en fantastisk driver” siger Christian Sørensen, manden bag Comedy Ballroom, bedre kendt som Lille Christian.

Årets comedy-brag: Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre og Kasper Gross

Tidspresset er imidlertid kun ét element. Et andet, og langt sjovere, er at samle nogle af Danmarks dygtigste komikere på samme scene – et element, der er helt centralt for Comedy Ballroom.


”Der sker nemlig noget magisk, når man samler så meget talent i ét og samme show” siger Christian og slutter ”Det er en helt igennem forrygende måde at opleve stand-up på, som jeg gerne vil formidle til et bredt publikum” 

 

Oplev de fem komikere den 8. oktober i Musikhuset Aarhus.

 

Billetsalget starter torsdag den 12. december.


Læs mere her:

 

Del artikel

Andre læser også