Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets frækkeste by: Aarhusianerne elsker sexlegetøj

Af anders@sommersangdigital.dk
En stor analyse fra Skandinaviens største online sexshop viser, hvor i landet vi finder de frækkeste, kedeligste og mest kinky danskere.

 

Med en sexfaktor på 1,85 er Aarhus blevet kåret til årets frækkeste by. På andenpladsen ligger sidste års vinder, Aalborg, mens Ølsted fra Halsnæs kommune på Nordsjælland, kommer ind en på en fræk tredjeplads.

 

I bunden af listen ligger Højer fra Tønder kommune, der må tage til takke med prisen, som årets kedeligste by. De mest kinky danskere finder vi til gengæld på Sydsjælland, i den lille havneby Rødvig. Her har indbyggerne købt 1,75 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

 

Dataen kommer fra Skandinaviens største online sexshop, Sinful, der har analyseret alle virksomhedens knap 700.000 ordrer fra 2020. Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange indbyggerne har købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet på faktor 1.

 

Den erotiske webshop har kigget tilbage på et vildt salgsår, hvor blandt andet Corona har fået salget af sexlegetøj til at eksplodere i Danmark og resten af Skandinavien.

 

“Siden foråret har vi oplevet at folk har rykket tættere sammen – også i soveværelset, og selvom det sker på en kedelig baggrund, så gør det mig glad, at folk har brugt den ekstra tid på at skabe mere leg i sexlivet,” fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.

 

Årets frækkeste by: Aarhusianerne elsker sexlegetøj

 

Det vidste du ikke om danskernes sexliv

Det sexede data giver også andre sjove indblik: Der er for eksempel blevet købt så meget glidecreme, at det kan fylde 84 bagagerum i en Tesla Model 3, og så har webshoppen i alt solgt dildoer, der svarer til en længde på over 14 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

 

Hvis du kender en der hedder Mette eller Thomas, så gemmer de med stor sandsynlighed på lidt frække sager i natbordsskuffen. Det er i hvert fald personer med de navne, der har købt mest sexlegetøj i løbet af hele året.

 

Sinful oplyser også, at 2020 blev året, hvor mange danskere inviterede sin smartphone med ind i dobbeltsengen og under dynen. Corona udfordrede nemlig mange pendler-par i at se hinanden og det fik salget af app-styret sexlegetøj til at stige med hele 90 procent i forhold til sidste år.

 

Se alle de sjove facts her: Året Der Gik 2020.

 

Årets frækkeste kåringer

Årets frækkeste by
Ved at kigge på, hvor der bliver købt mest sexlegetøj per indbygger, har den erotiske webshop fundet ud af, at Aarhus er den frækkeste by i Danmark.

 

Årets kedeligste by
Den kedeligste by er Højer, der ligger i Tønder kommune. Med en sexfaktor på 0,37 er det den by, hvor der i løbet af hele året er blevet købt mindst sexlegetøj per indbygger.

 

Årets mest kinky by
Den by, hvor der er blevet købt mest fetish sexlegetøj per indbygger, er den sydsjællandske by Rødvig, der ligger i Stevns kommune.

 

Danmarks strammeste underliv
I den nordjyske by, Kongerslev, blev der i løbet af året købt 2,26 gange så mange bækkenbundskugler i forhold til landsgennemsnittet.

 

Om Sinful

  • Sinful blev stiftet i 2008 af makkerparret Mathilde Mackowski og Tonny Andersen.
  • Virksomheden har i dag godt 140 medarbejdere og omsætter for et højere trecifret millionbeløb.
  • Webshoppen er den største online shop med sexlegetøj i hele Skandinavien og har pt. webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
  • Sinful forventer at gå ind på 2-3 nye markeder i 2021.

 

Sinful Awards og priser

  • Børsen Gazellepriser: 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020
  • E-handelspriser: “Årets E-ner” i 2017 og “Bedste Eksportcase” i 2018.
  • Årets Succesvirksomhed 2018.
  • Finalist ved “Årets Ejerleder 2018”.
  • Nomineret til Entrepreneur of the year 2019

Del artikel

Andre læser også