ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets top 10: Disse aarhusianske restauranter elskede gæsterne mest i 2018

I Aarhus er Michelin i høj kurs, mens vegetar-mad storhitter i hele Jylland. Se her hvilke aarhusianske og jyske restauranter, der faldt bedst i gæsternes smag i hele 2018. Det skriver DinnerBooking i en pressemeddelelse.

 

Gæster i Aarhus og hele Jylland generelt var i 2018 både vilde med Michelin, spansk, nordisk, fransk og italiensk. Det viser opgørelsen over gæsteanmeldelser på Dinnerbooking.com, hvor alle førnævnte køkkener er repræsenteret på top 10 for hele 2018.

 

I dette år har 261.519 gæster anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com. Her får du overblikket over de restauranter, som har klaret sig bedst i Aarhus og i resten af jylland – set ud fra gæsternes smag.

 

Øverst på skamlen i Aahus- området står Michelin-restauranten Gastromé som er tæt efterfulgt af en endnu en restaurant med stjerne, nemlig Domestic. På tredjepladsen finder vi den spanske fusions-restaurant Morena Mia, der sender gæsterne på en smagsfuld, gastronomisk rejse gennem flere destinationer på verdenskortet.

 

Vegetar nummer et i Jylland

Zoomer man en smule ud på Danmarkskortet og kigger på hele jylland, finder man en vegetar-restaurant helt i front. Her løber Restaurant Moment i Rønde med den eftertragtede førsteplads over de bedst gæsteanmeldte restauranter i hele jylland i 2018.

 

Her siger gæsterne blandt andet:

“Som ikke-vegetar var jeg noget skeptisk overfor konceptet, men dette blev gjort til skamme. Maden var ikke kun gourmetmad i Michelin-klasse, men tillige utroligt spændende og eksperimenterende. Det er ingen tvivl om at kokkene brænder for deres arbejde. Fantastisk oplevelse, jeg ikke glemmer. Kan kun anbefales at prøve – også selvom du ikke er vegetar….måske netop derfor!” – Michael

Se begge lister her:

Topliste for Aarhus 2018

 1. Gastromé, Aarhus C
 2. Domestic, Aarhus C
 3. Morena Mia, Aarhus C 
 4. Nordisk Spisehus, Aarhus C
 5. Piccolo, Aarhus C
 6. VinDanmark, Aarhus C
 7. Hærværk, Aarhus C
 8. The Lazy Wombat
 9. Restaurant ET, Aarhus C
 10. Basso, Aarhus C 

Topliste for hele Jylland i 2018

 1. Restaurant Moment, Rønde
 2. Tabu, Aalborg 
 3. Restuarant Bind, Kruså
 4. Essens, Frederikshavn 
 5. Huset Blom, Sønderborg
 6. Gastromé, Aarhus C
 7. Domestic, Aarhus C
 8. Hviids Vinstue, Vejle
 9. Admiralen, Kolding 
 10. Højslev Kro, Højslev 

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2018 er baseret på i alt 261.519 danske gæsteanmeldelser

Del artikel