Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe sensation: Aarhus Fremad slår Brøndby ud af pokalen

Af Jonathan Sten Drivsholm
Arkivfoto: Aarhus Fremad

4-0.

Det blev resultatet, da Aarhus Fremad i dag tog imod superligaklubben Brøndby IF hjemme på Riisvangen i det nordlige Aarhus.

Ved pausen var hjemmeholdet foran 3-0, men i anden halvleg udbyggede Aarhus Fremad føringen, og dermed var sensationen en realitet.

Aarhus Fremad, der spiller i 2. division, vandt højst overraskende kampen og slog Brøndby ud af pokalturneringen.

Allerede efter 11 minutter bragte Aarhus Fremad sig foran på et selvmål af Brøndby-målmand Thomas Mikkelsen.

Det gav hjemmeholdet blod på tanden.

20 minutter senere lykkedes det så Aarhus Fremad selv at putte bolden i kassen, da Julius Fechtenborg gjorde det til 2-0.

Holdt stand i 2. halvleg

Panikken bredte sig så småt i Brøndby-lejren, der startede uden flere store profiler til dagens opgør.

Kort før pausen sendte udeholdet stærke navne som Andreas Maxsø, Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo på banen, men lige lidt hjalp det – i overtiden af 1. halvleg nettede Aarhus Fremads Søren Andreassen til 3-0.

Efter pausen lagde Brøndby et stort pres på Aarhus Fremads mål, men hjemmeholdet forsvarede sig flot. Det lykkedes aldrig de danske mestre anno 2021 at knække Aarhus Fremad.

Med seks minutter igen spurtede indskiftede Mathias Kubel fra Brøndbys forsvarsspillere og sparkede bolden i kassen til kampens resultat, 4-0.

Aarhus Fremad er dermed klar til 4. runde i turneringen, hvor holdet kan møde klubber som Vejle, AaB, Silkeborg – og bysbørnene fra AGF.

Der trækkes lod om, hvilke hold, der skal møde hinanden i 4. runde af pokalturneringen, på fredag.