ANNONCE
Aarhus kagen 2020: Måske er du Aarhus´ bedste kage-bager?
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus kagen 2020: Måske er du Aarhus´ bedste kage-bager?

Måske er du Aarhus´ bedste kage-bager? Du kan teste dig selv i den store bage-konkurrence Aarhuskagen 2020.

 

På søndag d. 1. marts afholdes der for tredje år i træk konkurrencen: Aarhuskagen. Her kan alle kageelskere være med, lige meget om man kan bage, eller bare hellere vil smage på kagerne.

 

”Vi vil gerne kåre den bedste amatørbager i Aarhus, allerede nu har vi over 40 dygtige amatør-bagere tilmeldt konkurrencen. Der er ingen tvivl om, at de seneste års tv-bage programmer har sat skub i danskernes lyst til at bage lækre kager, så det vil vi gerne facilitere her i Bruuns Galleri,” siger Nipuni Julie Jakobsen (Nip), som er dommer for tredje gang.

 

Alle kagerne præsenteres søndag d. 1. marts fra klokken 12-14 på pladsen mellem Espresso House og Joe & the Juice. Her bliver kagerne bedømt af nogle af Danmarks dygtigste kagebagere, nemlig Nip, Mia og Micki, der er kendt fra bagedysten på TV.

Aarhus kagen 2020: Måske er du Aarhus´ bedste kage-bager?

Efter at alle kagerne er blevet bedømt, så kan man købe et stykke af den kage, som man synes er flottest. Pengene som kommer ind for salget af kagerne, går til den gode s(m)ags tjeneste, da beløbet vil gå ubeskåret til Danske Hospitalsklovne, der støtter indlagte børn med smil og glæde i hverdagen.

 

Hvad end du er til chokoladekage, lagkager, moussekager, cupcakes, cheesecake, småkager eller noget helt andet, så kom og vær med til at heppe og smage på din favorit.

 

Fakta:

Aarhuskagen 2020

Søndag d. 1. marts 2020 kl. 12-14,

 

For tredje år i træk skal Bruuns Galleri have fundet Aarhuskagen. Efter at kagerne er blevet bedømt og vinderne kåret, sælges alle kagestykkerne i den gode s(m)ags tjeneste. Bruuns Galleri donerer ubeskåret pengene, for salg af kagerne, til velgørenhed. I 2018 var det Børn, Unge & Sorg som modtog donationen og i 2019 var det Danske Hospitalsklovne.

Aarhus kagen 2020: Måske er du Aarhus´ bedste kage-bager?

 

 

Del artikel