ANNONCE
Aarhus Pride: Så er den første kunstner på programmet
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus Pride: Så er den første kunstner på programmet

Der er altid spænding på, når de mange kunstere til Aarhus Pride offentliggøres, men særligt i år. Aarhus Pride har nemlig æren af, at kunne byde på den altid charmerende og frække Theo X, ny og fremadstormende LGBT kunstner.

 

Theo X er nu ude med musikvideoen til sin brandvarme og dampende debut single – JUNKIE LOVER! Man kan nærmest ikke sige andet end ”Wauuw”.

 

Theo X en GLAM POP gentleman. Multikunstneren fra København Theo X skaber beskidt og hjertefølt popmusik med en blanding af grynede og organiske lyde, som resulterer i nyskabende, catchy popcollager.
Aarhus Pride: Så er den første kunstner på programmet
Udover at skrive alle sine sange med nogle af Københavns bedste producere, så skriver og instruerer Theo X også sine egne musikvideoer og laver sin egne pladecovers. Han har optrådt landte rundt og i LGBT+ øjemål har han optråt til bl.a. Copenhagen Pride og senest til Danish Rainbow Awards – AXGIL 2018.

 

Theo X er en ’selfmade’ musiker og kunster, der gør præcis hvad han har lyst til, hvilket har resulteret i at han har skabt en helt original upoleret poplyd. Hans GLAM POP-lyd centrerer sig omkring jordbundne historier og unikke perspektiver på livet sammensat i snavsede og inderlige pop-produktioner.

 

Mange kender Theo X som kunstneren Malte der skabte opmærksomhed med numre som: ” Dans Som Jeg Var Kendt”, “Som kun du gør” og “Grimme sammen”.

 

Nu er han på banen med nyt navn, ny stil og engelske sange

Den første single J U N K I E L O V E R fokuserer på de lette midler til at bekæmpe den ungdommelige ensomhed. Nummeret udstråler hjertesorger og lediggang i en neofuturistisk GLAM POP funk sound.

 

Junkie Lover hvem?

Er det os alle sammen i vores kombinerede bevidsthed af at være vigtige, nyskabende og aldrig bange for at afgrænse os selv – resulterende i en fragmenteret anonym ungdom? Eller er det dit livs kærlighed, der har efterladt dig smadret, til at samle stumperne op fra gulvet?

 

Theo X kan opleves og ikke mindst nydes, til Aarhus Pride d. 2 juni. Når Aarhus Pride er færdig med at slange sig gennem midtbyen i en farvestrålende parade vil der nemlig for enden af regnbuen vente en hyggelig Pride Lounge i Musikhusparken og på Officerspladsen.

 

Her vil der være musik, prisuddeling og taler fra den store scene (imellem kl. 13.00 og 18.00), mens græsset vil byde på alt fra hoppeborge og havespil til forboldturning. Der vil også være intresante stande og madboder.

 

Det samlet program udgives inden længe, men man kan løbende holde sig opdatere via Aarhus pride´s Facebookside. Her vil flere kunstnere og taler blive præsenteret.

 

Del artikel