Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusianerne bager som aldrig før: Imerco og Imerco Home inviterer til bagedage 

En bagebølge har ramt os, og i Aarhus bliver bageudstyret revet ned fra hylderne. Det oplever de hos byens Imerco og Imerco Home-butikker, der derfor fejrer de bageglade borgere fra den 19. august og en uge frem med gode tips og præmier på højkant. 

 

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco og Imerco Home i Aarhus, der i år har solgt 14 procent mere bageudstyr i forhold til samme tid sidste år. 

 

For at imødekomme de bageglade aarhusianere sætter Imerco og Imerco Home i Aarhus særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.

Aarhusianerne bager som aldrig før: Imerco og Imerco Home inviterer til bagedage 

Det rigtige udstyr kan være afgørende for resultatet af en kage, og det tror jeg, flere er ved at få øjnene op for. Ellers er de velkomne i butikken, så kan vi vise dem, hvad der er godt begynderudstyr, fortæller Jan Thelin, der er butikschef i Imerco på Store Torv.

 

Vind bageudstyr for 7000 kroner

Udover bagedagene fejrer Imerco og Imerco Home i Aarhus også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres. 

 

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco og Imerco Home-butikkerne i Aarhus.   

Aarhusianerne bager som aldrig før: Imerco og Imerco Home inviterer til bagedage 

Imerco og Imerco Home i Aarhus har særligt fokus på hele boligen, såvel det klassiske som tidens trends. Butikkerne forhandler blandt andet køkkenudstyr, boliginteriør og ikke mindst gaveartikler, som imødekommer kollektionsskifte og trends. www.imerco.dk/imerco-home