Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brun sovs, bløde løg og en stor hakkedreng: Aarhusiansk bøfsandwich er Danmarks næstbedste

Af Freja Dumont
PR Foto Klokken
PR Foto Klokken

Siden 2017 har Danmarks Bedste Bøfsandwich befundet sig godt og grundigt i det østjyske, men med årets vinder peger det brune kompas mod vest – nærmere bestemt mod Silkeborg.

Sidst vi i Aarhus kunne løbe med prisen for landets bedste bøfsandwich var i 2018, da Kohalen vandt sejren.

I år må vi nøjes med at være næstbedst, og denne gang er det bøfsandwichen fra Restaurant Klokken i Aarhus, som har gjort sig bemærket i konkurrencen.

Vinderen, og dermed den bedste bøfsandwich som De Brune Riddere smagte i 2020 var fra Panorama Mad & Vin i Silkeborg – og trekløveret af Danmarks bedste bøfsandwiches med brun sovs rundes af Liniepavillonen fra Juelsminde.

Syndigste syltevarer og frækkeste boller

Dommerne, også kaldet De Brune Riddere, er en flok af nøje udvalgte og erfarne bøfsandwichentusiaster fra hele Danmark, der hvert år kører landet tyndt i jagten på Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Under den mahognifarvede fernis gemmer der sig erfarne barbecuedommere, madbloggere, hotdog-afficionados, fødevareuddannede, lidt Gastromand, musikere samt en enkelt møbelsnedker.

Udover de overordnede vindere kårer De Brune Riddere også de fem vigtigste elementer i bøfsandwichen.

Her har Restaurant Klokken endnu engang gjort sig bemærket, og de vinder prisen for ’Danmarks syndigste syltevarer’ i deres bøfsandwich.

Kigger man på prisen ’Danmarks frækkeste boller’ kommer endnu en kending frem på listen, nemlig Kohalen, som kan prale af at have en god gedigen burgerbolle i deres bøfsandwich.

Del artikel

Andre læser også