ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusiansk pizzeria løb med sejren: Laver landets bedste Margherita

Af Freja Dumont

Danmarks bedste Pizza Margherita serveres på Herluf Trolles Gade på Trøjborg – nærmere bestemt hos Markus Pizzeria, der siden 1998 har langet pizzaer over disken til pizza-sultne aarhusianere.

Kåringen fandt sted til Food Expo, Nordens største fødevaremesse, der dannede rammen om konkurrencen, som aldrig før er blevet afholdt i Danmark.

13 deltagere fra Danmark stillede op i kategorien Margherita, hvor en erfaren jury med den svenske pizzaverdensmester, Mike Arvblom, i spidsen efter 6-7 timer fandt vinderen, som altså blev Markus Pizzeria i Aarhus.

Tog tre priser indenfor pizza

Siden prisen har der været rift om at prøve vinderpizzaen, der består af den hjemmelavede tomatsauce, pomodoro San Marzano, Buffalo mozzarella, frisk basilikum, parmigiano reggiano og extra virgin olivenolie.

Ejeren af Markus Pizzeria, Majed Murad Noel, lægger ikke skjul på, at der er brugt mange arbejdstimer på at skabe den perfekte hjemmelavede tomatsauce og bund.

“Jeg tog med for at vinde, og i mange dage op til arbejdede jeg med at skabe den perfekte Margherita”.

Følelserne var uden på tøjet, og Majed Murad Noel fortæller:

“Det var den perfekte følelse, da kåringen fandt sted. Jeg var så glad og stolt, da arbejdet gav bonus”.

Desuden vandt Markus Pizzeria også prisen for bedste pizzabund i hele pizzakonkurrencen, ligesom de fik 2. pladsen for dessertpizzaen. 

“Bunden er det, det skiller sig særligt ud – selvfølgelig sammen med de gode råvarer. Jeg går efter kvalitet og kører efter en gammel proces, hvor dejen er af italienske produkter og en længere proces,” siger Majed Murad Noel. 

Majed Murad Noel er selvfølgelig klar igen til næste års konkurrence om at blive Danmarks bedste. 

Del artikel