ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhusiansk virksomhed bag Danmark nye onlinekursus

Har du nogensinde taget et kursus, hvor du skulle møde op på en bestemt dag og et bestemt tidspunkt for at modtage undervisning sammen med 8-10 andre? Hvis ikke, så er det måske fordi tidspunktet for undervisningen aldrig rigtig har passet dig, eller at du ikke lige har kunne overskue at skulle på et aftenkursus efter en lang og hård arbejdsdag.

 

Sådan er der rigtig mange der har det, og derfor har en virksomhed fra Aarhus nu lanceret konceptet WeTeach.dk, som er en online platform med kurser indenfor kreativitet og hobby. WeTeach.dk er et online alternativ til det traditionelle kursus, hvor du som kursist kan tage dine kurser når du vil, og hvor du vil.

 

Undervisningen foregår via video, hvor hver kursist vil blive taget på et nøje planlagt videoforløb, hvor underviseren tager en fra A til Z indenfor et givent emne. F.eks. kan man tage et hæklekursus, hvor du først vil lære alle de grundlæggende hækleteknikker, så du til sidst selv kan lave en række konkrete projekter, f.eks. et par babyfutter, du kan give væk eller bruge selv.

Til langt det fleste videokursus medfølger der desuden materiale i form af e-bøger, opskrifter og guides, som kan anvendes i forbindelse de respektive kurser.

 

Underviserne

Underviserne på WeTeach.dk er nøje udvalgt indenfor hver deres felt, så kursisterne får de bedste undervisere der findes på marked. F.eks. underviser Danmarks største strikke-blogger Charlotte Kaae i strik, mens Pernille Cordes, som har udgivet flere bøger om hækling, underviser i Tunesisk hækling. Derudover underviser youtuberen Johanne i grundlæggende hækleteknikker.

 

Flere kurser på vej

Lige nu findes der et hæklekursus, et malekursus og et fotokursus på siden, men indenfor de næste par måneder vil der også komme et kursus i tunesisk hækling, strik, syning og tegning – alle kurser som er under produktion. Derudover er der planer om et kursus i hundetræning samt et blomsterbindingskursus.

 

Alt i alt er planen, at WeTeach.dk skal indeholde 10+ kurser ved udgangen af 2018.

 

Bliv selv underviser

Hvis du selv er ekspert indenfor et spændende område og har lyst til at videreformidle din viden via video, så har du også mulighed for at blive underviser på WeTeach.dk. Som underviser vil du blive betalt på baggrund af, hvad dit kursus omsætter for, og du kan således skabe en solid lille biindtægt ved at udgive et kursus på WeTeach.

Læs mere om mulighederne for at blive underviser på WeTeach´s egen hjemmeside.

Virksomheden bag WeTeach.dk er WebHub ApS, som også står bag bredbånds-sammenligningssiden Billig-Bredbånd.nu.

 

Del artikel