ANNONCE
Ny mand på Fredensvang: AGF henter målmand i Spanien
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny mand på Fredensvang: AGF henter målmand i Spanien

Den 24-årige spanske målmand Óscar Whalley er ny mand på Fredensvang. Whalley kommer til Aarhus på en fri transfer fra spanske Sporting Gijón.

 

Med Steffen Rasmussens karrierestop har der – forud for den kommende sæson – været en ledig plads i AGF’s målmandsteam. Det hul er nu blevet lukket.

 

AGF styrker således nu holdet af keepere i klubben med den spanske målmand, Óscar Whalley, der har fået en treårig aftale med AGF. Whalley skifter fra den spanske Segunda División-klub, Sporting Gijón, der i denne sæson spillede med om oprykning til La Liga og først forleden måtte se sig slået i de afgørende playoff-kampe.

 

24-årige Whalley, der har været reservemålmand i Gijón i denne sæson, har tidligere slået sine folder i andre spanske klubber som Real Zaragoza og SD Huesca, mens han også har været omkring det spanske U21-landshold.

 

Med Staffs karrierestop har vi været på udkig efter en ny målmand, der kan supplere og forstærke vores målmandsteam. Vi har allerede nu en dygtig målmand i Jovanovic, mens der også er nogle unge, spændende målmænd på vej op fra ungdomsrækkerne, og så har det været vigtigt for os at finde en målmand, der kan passe ind i den stil og måde, vi gerne vil spille fodbold på, og det har vi fundet i Óscar Whalley, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

 

Óscar Whalley, der har en engelsk far – og dermed også taler engelsk – har fået hele sin fodboldopdragelse i det spanske. Men han ser nu frem til at prøve kræfter med fodbolden i Danmark, hvor han for første gang besøgte Aarhus i februar, da han var på besøg i byen og på Fredensvang, inden han senere på foråret skrev under på kontrakten med AGF.

 

Jeg kan ikke vente med at komme tilbage til Aarhus, så jeg kan møde mine nye holdkammerater og komme i gang med sæsonen. AGF viste i hele forløbet, at de tror på mig, og at de virkelig ville have mig til klubben – og det betyder meget for mig. Jeg vil gøre mit bedste hver eneste gang for klubben, og jeg vil arbejde hårdt for, at vi sammen kan opnå vores fælles mål, siger Óscar Whalley, der har tegnet en treårig aftale med AGF.

Óscar Whalley har første arbejdsdag i AGF tirsdag den 26. juni

 

Facts

Navn: Óscar Whalley
Nationalitet: Spansk, mexicansk, engelsk
Født: 29. marts 1994
Højde: 191 cm.
Tidl. Klubber: Real Zaragoza, SD Huesca og Sporting Gijón

Ny mand på Fredensvang: AGF henter målmand i Spanien

Del artikel