Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aktie App – Top 3 mest populære aktie apps for unge

Af Redaktionen

Der er flere og flere unge der begynder at handle med aktier, og der er ingen tvivl om at det er en trend som er kommet for at blive. Folk bliver mere beviste om at de ikke ønsker at tabe penge på at have deres opsparing stående i banken, og derfor så vil de hellere investere deres penge, for på den måde at undgå negative renter og endda forhåbentligt også få et attraktivt afkast.

Annoncørbetalt indhold leveret af Aktieskole.com

Derfor har vi valgt at lave en top 3 over de aktie apps, så du kan få inspiration til hvor du skal investere dine penge, og på hvilken aktie app der er lettest at komme i gang på.

Bedste aktie app – Hvad skal man kigge efter?

Der er ingen tvivl om at når man skal finde en aktie app, så kan det være uoverskueligt at se efter alle fordele og ulemper på en specifik aktie app, inden man selv har prøvet den. Men ting som hvad det koster at købe og sælge aktier er noget af det første man bør holde øje med, kombineret med udvalget af aktier på den platform hvor man skal købe aktier igennem. Hvis man så også sammenligner brugervenlighed på platformene, så har man en ret god ide om hvilken platform som passer til ens behov og aktiestrategi. Hvis du er i tvivl om hvad en aktie app er, så kan du læse mere omkring hvad en aktie app er her

eToro

eToro er en af de mest populære handelsplatform i verden, og de er samtidigt den største sociale trading platform der findes. eToro er især kendt for at tilbyde deres investorer kurtage til 0 kroner, samt ingen gebyr hvis de handler med aktier, hvilket gør at utroligt mange investorer kan spare mange penge ved at handle igennem en platform som eToro. Der er ingen tvivl om at handelsplatformen også har en simpel og nem aktie app, hvilket også gør at de fleste kan finde ud af at bruge den. En oplagt mulighed hvis du både er en ny investor, men også en af de mere erfarne investorer derude.

Nordnet

Nordnet er en nordisk handelsplatform, hvor du har et stort udvalg af investeringsforeninger, mulighed for pensionsopsparing og lignende investeringsmuligheder. Deres aktie app er også ganske brugervenlig, men desværre har de minimumskurtage for 29 kroner, hvilket betyder at det koster penge hver gang du skal købe aktier igennem deres aktie app. Men på trods af det, så er det også et udmærket bud på en aktie app til unge der gerne vil i gang med at investere i aktier.

SaxoInvestorGo

SaxoInvestorGo har også deres egen brugervenlige aktie app, og de har et stort udvalg af danske aktier, hvilket også gør dem til et god bud på en aktie app. De har også minimumskurtage, men hvis du ønsker at handle med lidt større beløb ad gangen, så er de et fint valg hvis du ønsker primært at handle med danske aktier.

Del artikel

Andre læser også