ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliver magisk: Alex Vargas med Symfoniorkester i en helt unik koncert

Af Michael Qureshi

Opdateret den 5. maj 2021:

Musikkens Hus i Aalborg glæder sig til at streame genåbningsbraget med Aalborg Symfoniorkester og Alex Vargas til de mange billetkøbere, som har savnet livemusikken. 

Desværre giver regeringens sene udmelding om genåbningsplanen logistiske udfordringer for den store produktion, og streamingdelen med Alex Vargas akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester må derfor udsættes en uge.

Den særskilte koncert med Aalborg Symfoniorkester vil stadig blive streamet torsdag d. 6. maj kl. 19.00 som planlagt. Begge koncerter vil ligeledes finde sted fysisk i Musikkens Hus, og det er således denne livekoncert med Alex Vargas og orkesteret, som kan opleves via streaming – blot en uge senere end først planlagt.

Torsdag d. 6. maj kl. 19.00: Genåbning med Aalborg Symfoniorkester
Torsdag d. 13. maj kl. 19.30: Genåbning med Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester

Musikkens Hus beklager ulejligheden og understreger, at billetkøberne kan få adgang til streamingkoncerten på et senere tidspunkt, såfremt man ikke har mulighed for at se med d. 13. maj.

Det er også muligt at få refunderet sin streamingbillet, hvis man ikke ønsker at se med som følge af ændringerne.


Det er tydeligt, at hele bylivet er ved at vågne op igen efter længere tids Corona-nedlukning.

På torsdag d. 6. maj kan du komme med helt tæt på en magisk musikalsk oplevelse på dansk grund.

Det smukke koncerthus Musikkens Hus ved Aalborgs Havnefront genåbner med et brag med hele to storslåede koncerter samme aften.

Den første bliver med Aalborg Symfoniorkester, mens hotte Alex Vargas senere indtager scenen i selskab med det store symfoniorkester.

Nu tænker du sikkert, at der er stadig er et stykke fra Aarhus til Aalborg.

Men selv om du selvfølgelig godt kan købe billet til selve koncertsalen, så er det helt unikke i dobbelt-koncerten, at den kan ses direkte i hele landet.

Det bliver nemlig muligt at streame den til kun en 50’er.

Tjek det ud lige her.

Bliver magisk: Alex Vargas med Symfoniorkester i en helt unik koncert
Foto: Rene Jeppesen

Genåbning med Alex Vargas og Aalborg Symfoniorkester

Han er kendt som en af landets stærkeste liveperformere.

Snart er han deltager i ’Toppen af Poppen’, og allerede d. 6. maj 2021 kan du altså opleve Alex Vargas live, når den danske stjerne indtager Koncertsalen i Musikkens Hus.

Det gør han i front for Aalborg Symfoniorkester, som sammen med Vargas vil fortolke stjernes potente hits og give dem helt nyt liv i denne koncert, der med garanti både vil røre og begejstre publikum fra kl. 20.30.

Genåbning med Aalborg Symfoniorkester

Allerede kl. 19.00 kan du også opleve en eksklusiv koncert med Aalborg Symfoniorkester, når de internationalt anerkendte musikere opfører kendte værker af Carl Nielsen og Prokofjev.

Musikken er festlig, sprudlende og bobler af liv, så hvad enten du er en kender eller helt ny inden for genren, vil det med garanti være en bevægende oplevelse med klassisk musik.

Har du ikke oplevet en klassisk koncert før, så er det denne du skal komme til – der bliver fart over feltet.

Streaming af begge koncerter

Musikkens Hus i Aalborg vil gerne dele genåbningsbraget med musikelskere i hele landet – eller sågar hele verden.

Til en billetpris på blot 7 euro (svarende til ca. 50 kr.) har man derfor valgt at streame begge koncerter, så alle kan tage del i genåbningsbraget – også når det begrænsede antal fysiske billetter slipper op.

Streamingen vil køre gennem den verdenskendte tjeneste Woov, som særligt er kendt fra festivaler og internationale streamingkoncerter.

Tjenesten giver nemlig en oplevelse helt ud over det sædvanlige med ekstraordinær god lyd og muligheden for at oprette virtuelle rum, hvor man som onlinegæst kan tale med venner og bekendte.

Musikkens Hus bliver de første i Danmark, der tager teknologien i brug, og de første i verden, som ruller den ud i et så stort setup som dette.

Billetpris: EUR 7 (svarende til ca. DKK 50)

Ønsker du at købe billet til at opleve koncerten på en helt en ny måde online, så kan du booke det her.

Del artikel

Andre læser også