Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

‘American 8541 Diner’ slog dørene op Grenåvej

Af anders@sommersangdigital.dk

’American 8541 Diner’ er navnet på Skødstrups nye restaurant, der slog dørene op i søndags. Nu behøver burger-sultne og milkshake-tørstige mennesker i Skødstrup-Løgten-området ikke at gå sultne i seng. For i søndags åbnede ‘American 8541 Diner’ på Grenåvej 742, hvor der tidligere har været Q8-tankstation.

 

Det er de tre søskende Laila Jensen, Tommy Trendholm og Frank Riedel, som har forvandlet tankstationen til restaurant. “For halvandet år siden snakkede vi om, at det kunne være sjovt at lave noget fælles sammen. Vi stod med nogle økonomiske midler, som vi havde muligheden for at gøre noget med. Og dét her er så resultatet,” siger Frank Riedel, der med sine 49 år er den ældste i søskendeflokken.

American 8541 Diner

Trioen har været i gang i halvanden måned med at istandsætte selve butikslokalerne på den tidligere tankstation, hvor der stadig er benzinpumper. Her er der nu et ubemandet F24 automatanlæg. Den amerikanske indmad med billeder af Elvis, Marilyn Monroe, en jukeboks, en model af frihedsgudinden og meget mere har taget fire måneder at indsamle.

 

“Vi går all-in”

“Vores tilgang til at drive forretning er, at vi går all-in. Stemningen på denne her diner skal være god. Det skal være en oplevelse at komme og spise her med musik, neonlys og hygge. Og så har alle vores ansatte uniformer i 1950er-stil,” siger Riedel, som både har haft en teambuilding-virksomhed og i øjeblikket også driver et F-16-simultator-firma, der hedder ‘Youfly’. At valget på søskende-projketet faldt på Skødstrup gav sig selv. “Alle vores børn har primært haft deres opvækst her i området, og det har gjort, at vi har haft et stort tilhørsforhold til byen gennem mange år,” siger Frank Riedel.

 

Overvældende modtagelse

Restauranten har inden åbningen allerede fået en overvældende modtagelse på Facebook-gruppen ‘8541 Skødstrup-Løgten’, hvor mange nysgerrige sjæle har kommenteret, hver gang der er blevet lagt et nyt foto op. “Det er fedt, der er så meget interesse for vores restaurant. Vi kommer til at leve af lokalbefolkningen, så vi vil prøve at efterkomme deres ønsker,” siger Riedel. Sammen med sin lillebror og lillesøster har han planer om en række fremtidige tiltag som fejring af amerikanske mærkedage og mulighed for at kunne holde børnefødselsdage på byens nye diner.

Del artikel

Andre læser også